Universitas Hodges. Tetep Cedhak. Go Far. Wanita sing maca buku teks ndeleng sisih

Sugeng rawuh ing Universitas Hodges!

Tetep Cedhak, Menyang adoh

Logo Universitas Hodges - Huruf nganggo Ikon Hawk

Lulusan Universitas Hodges karo putrine. #MyHodgesStoryLulusan Universitas Happy Hodges 2019Dr. John Meyer posing karo Thelma Hodges - Kaca Ngarep Universitas HodgesLulusan lan anggota staf Universitas Hodges ing posing karo VP Erica Vogt lan AVP Noah LambHappy Hodges U lulusan karo kulawarga. #MyHodgesStoryLulusan Militer Universitas Hodges Bakal Blair II karo Lucinda ing Grad Bash 2019

Kabeh Wong Kudu Crita

Apa Bakal # MyHodgesStory Sampeyan?

Mulai Dina iki!

Universitas Hodges Covid Protokol Wis Owahi

  • Topeng yaiku dianjurake, nanging ora dibutuhake.
  • Reresik lan reresik ekstra diwiwiti sajrone awan nganti sedina sepisan.
  • Tarian Sosial yaiku nyemangati.
  • Pengawal Sneeze tetep tetep saiki; dheweke bakal ditinjau maneh ing 30-60 dina.
  • Panci kopi ing lounges tetep ora diterusake; iki bakal ditinjau maneh sajrone 30 dina.

Sugeng rawuh ing Universitas Hodges!

Punapa mawon crita sampeyan, kita bisa mbantu miwiti. Apa sampeyan saiki, bali, utawa calon mahasiswa, kita wis nggawe dalan kanggo pendhidhikan kanggo menehi katrampilan sing dibutuhake supaya sukses. Ditambah maneh, kita wis nyetel jadwal supaya bisa urip. Hodges U, universitas sing wis dirancang YOU!

Master, Sarjana, Associate, utawa Sertifikasi, kita entuk gelar program kanggo sukses pendidikan sampeyan. Plus, minangka akreditasi universitas online, sampeyan bisa njupuk akeh program gelar kanthi online.

Fleksibel Diakreditasi. Dipepetokake Dirancang ngubengi Sampeyan. Tetep Cedhak. Go Far. Hodges U.

Universitas Myus Campus U lan H Bangunan Hodges

Universitas Hodges bangga bisa entuk sebutan kasebut minangka Lembaga Pelayanan Hispanik dening Asosiasi Sekolah Tinggi lan Universitas Hispanik - Hablamos Español 

Universitas Hodges, Inc., College lan University, Naples, FL

Kebersihan Gigi Kunjungan Situs CODA

Komisi Akreditasi Gigi nampa komentar pihak katelu kanggo kunjungan situs akreditasi Kebersihan Gigi Universitas Hodges mbesuk tanggal 12-13 Oktober 2021. Tenggat wektu kanggo menehi komentar yaiku 60 dina sadurunge kunjungan situs kasebut. Mangga deleng dokumen sing dilampirake saka Komisi Akreditasi Gigi kanggo informasi luwih lengkap. Sinau luwih lengkap babagan cara ngirim komentar nggunakake link kene.

Logo Online Universitas Hodges

Universitas Hodges Online

Jaga masa depan sampeyan nalika milih Universitas Hodges kanggo pendhidhikan online. Kita nyedhiyakake kursus saben wulan sing dipercepat kanthi format online sing dirancang kanggo mbantu wong diwasa sing bisa nggayuh target. Temokake luwih lengkap babagan carane sampeyan bisa entuk perhatian pribadi saka kelas virtual saiki!

Events Upcoming

Ora Ana Acara
93
Persentasi Tingkat Penempatan Pakaryan
82
Persentasi Siswa sing Nampa AId
11
Yuta ing Panjaluk Ease
100
Persentasi Tingkat Pass PTA

Apa sing Diomongake Siswa Kita

Translate »