Hodges Connect Mbantu Ngisi Kesenjangan Ketrampilan Tenaga Kerja

Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Universitas Hodges Mbantu Isi Kesenjangan Tenaga Kerja karo Hodges Connect

Universitas Hodges nuli mangsuli panjaluk pangembangan keterampilan tenaga kerja kanthi inisiatif pelatihan profesional, Pendidikan Profesional lan Latihan (PET), sing diarani Hodges Connect.

Hodges Sambungake yaiku babagan menehi tenaga kerja kanthi kompetitif lan dirancang kanggo nyiapake tenaga kerja kanthi katrampilan sing dibutuhake dening majikan supaya bisa sukses. Lokakarya lan kelas ing platform Hodges Connect bisa disesuaikan kanggo industri apa wae lan kasedhiya kanggo individu utawa klompok perusahaan.

Pengembangan Ketrampilan Tenaga Kerja kalebu:

  • Latihan Supervisor Baris Pertama dirancang kanggo dagang lan ekstraksi konstruksi, mekanik, installer lan reparasi, sales non-eceran, dhukungan kantor lan administrasi, layanan pribadi, sales ritel, tata graha lan kebersihan, layanan lanskap lan pekarangan, lan operator mesin lan transportasi kendaraan lan obah material.
  • Dhukungan Dhasar Dhasar, Refresh Dhukungan Dhasar Dhasar lan Bantuan Penting Jantung CPR AED.
  • Program Teknologi mbesuk kalebu AutoCAD lan ADOBE Software Applications.

Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan Hodges Connect, waca kabeh artikel editorial ing Naples Daily News.

Universitas Hodges, lembaga nirlaba swasta sing akreditasi regional sing didegake ing taun 1990, nyiapake siswa supaya bisa sinau kanthi luwih dhuwur sajrone upaya pribadi, profesional, lan sipil. Kanthi luwih saka 10,000 lulusan sing duwe tingkat sukses 93 ing karir, Hodges diakoni kanggo ngembangake program sing dirancang kanthi unik lan dikirim kanggo ngladeni macem-macem populasi siswa diwasa. Karo kampus ing Napoli lan Fort Myers, Florida, Hodges nyedhiyakake kelas dina, sore, lan online fleksibel sing diwulangake dening fakultas kelas dunia kanggo gelar sarjana lan lulusan. Hodges uga ditunjuk minangka Institusi Pelayanan Hispanik, lan anggota saka Hispanik Association of Colleges and Universities (HACU). Katrangan lengkap babagan Universitas Hodges kasedhiya ing Hodges.edu.

Dr. John Meyer, Presiden Universitas Hodges ngomong babagan pangembangan katrampilan tenaga kerja liwat Hodges Connect
Translate »