Hodges U Ndhuwur Cara Kanthi Derajat Komputer

Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Dekan Associate Tracey Lanham Nggawe Teknologi ing Universitas Hodges

Dekan Associate Tracey Lanham minangka sing utama kanggo ngundang para wanita supaya melu ing bidang teknologi kanthi nggawa program kanggo bocah-bocah wadon ing SMP lan SMA. Makane profesor Lanham melu NCWIT ing kana dheweke kerja kanthi ora kendel kanggo nggawa misi NCWIT menyang wanita enom ing Florida Kulon Kidul.

Universitas Hodges nawakake gelar program komputer online, program sertifikasi, lan keamanan siber lan derajat jaringan sing dirancang kanggo nyiapake siswa kanggo kerja wiwit dina kaping pisanan.

Waca liyane babagan kenapa bidang komputasi dadi pilihan karir sing apik kanggo sapa wae sing ana ing kene Urip Ing Napoli artikel.

Universitas Hodges, lembaga nirlaba swasta sing akreditasi regional sing didegake ing taun 1990, nyiapake siswa supaya bisa sinau kanthi luwih dhuwur sajrone upaya pribadi, profesional, lan sipil. Kanthi luwih saka 10,000 lulusan sing duwe tingkat sukses 93 ing karir, Hodges diakoni kanggo ngembangake program sing dirancang kanthi unik lan dikirim kanggo ngladeni macem-macem populasi siswa diwasa. Karo kampus ing Napoli lan Fort Myers, Florida, Hodges nyedhiyakake kelas dina, sore, lan online fleksibel sing diwulangake dening fakultas kelas dunia kanggo gelar sarjana lan lulusan. Hodges uga ditunjuk minangka Institusi Pelayanan Hispanik, lan anggota saka Hispanik Association of Colleges and Universities (HACU). Katrangan lengkap babagan Universitas Hodges kasedhiya ing Hodges.edu.

 

Profesor Tracey Lanham, Dekan Mitra Sekolah Teknologi Fisher
Translate »