Hodges paling apik jenenge Vets 2020

Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Universitas Hodges Dijenengi Paling Apik Kanggo Colleges Vets dening Militer Times kanggo 2020

Universitas Hodges peduli karo para veteran lan wis katon. Militer Times kayane setuju, milih Universitas Hodges minangka salah siji saka 134 perguruan tinggi sing dadi dhaptar Best For Vets kanggo taun 2020. Ditambah maneh, iki minangka taun katelu kanggo nampa penghormatan bergengsi kasebut.

Napa Hodges Paling Apik Kanggo Vets?

  • Kita nawakake Pusat Layanan Veteran Dr. Peter Thomas ing kampus Napoli lan Fort Myers sing dikelola karo para veteran, kanggo para veteran.
  • Program gelar kita minangka tenaga kerja sing fokus ing karir sing pengin ditindakake para veteran.
  • Kita ngirim tanggal wiwitan kursus saben wulan sing cocog karo panjaluk para veteran.
  • Tempat parkir eksklusif sing ditunjuk kanggo para veteran ing saben kampus.

Kanggo maca luwih lengkap babagan kenapa Hodges U paling apik kanggo Vets, waca kabeh artikel ing Mingguan Florida.

 

Universitas Hodges, lembaga nirlaba swasta sing akreditasi regional sing didegake ing taun 1990, nyiapake siswa supaya bisa sinau kanthi luwih dhuwur sajrone upaya pribadi, profesional, lan sipil. Kanthi luwih saka 10,000 lulusan sing duwe tingkat sukses 93 ing karir, Hodges diakoni kanggo ngembangake program sing dirancang kanthi unik lan dikirim kanggo ngladeni macem-macem populasi siswa diwasa. Karo kampus ing Napoli lan Fort Myers, Florida, Hodges nyedhiyakake kelas dina, sore, lan online fleksibel sing diwulangake dening fakultas kelas dunia kanggo gelar sarjana lan lulusan. Hodges uga ditunjuk minangka Institusi Pelayanan Hispanik, lan anggota saka Hispanik Association of Colleges and Universities (HACU). Katrangan lengkap babagan Universitas Hodges kasedhiya ing Hodges.edu.

 

Universitas Hodges dijenengi Best For Vets Colleges dening Military Times kanggo taun 2020 (lan suwene 3 taun mlaku)
Translate »