Gabung karo Sumbangan Donasi Kewan lan Wong

Logo Hawks Care

Gabung karo Sumbangan Donasi Kewan lan Wong

Ayo ndhukung komunitas kita lan nulungi wong liya! Universitas Hodges wis gabung karo Harry Chapin Food Bank lan Rescue Kewan Warisan Brooke, kanggo nglumpukake barang kanggo kulawarga sing mlarat lan kanca-kanca sing wulune. Gabung karo nyumbang wiwit tanggal 1 Juni - 15 Juni, 2020.

Sampeyan Bisa Nggawe Beda!

Gulungake sumbangan sampeyan ing lobi Gedung U, dununge ing 4501 Kolonial Blvd., Ft. Myers, FL 33966.

Deleng ing ngisor iki kanggo ide sumbangan lan brosur kanggo acara kasebut.

Gagasan Sumbangan kanggo Harry Chapin Food Bank

  • Daging lan iwak kaleng
  • Woh (cangkir, dikemas kaleng, garing)
  • Sayuran (kaleng)
  • Sup
  • Sereal sarapan
  • oatmeal
  • Sele kacang
  • Gabah
  • jajanan
  • Macaroni & Keju (kothak)
  • Kentang mashed instan
  • Kacang garing

Gagasan Sumbangan kanggo Nylametake Kewan Warisan Brooke

  • Panganan asu garing
  • Panganan kucing garing
  • Kotoran kucing
  • Andhuk kertas
  • Sarung tangan sing bisa digunakake
  • Kertu gas kanggo transportasi
  • Kutu / obah pencegahan saben wulan
  • Kertas salin
  • Cuci ruangan
  • Kantong sampah (13 galon)
  • Bleach
  • Semprotan sing disinfeksi
  • Sanitizer tangan
  • Ikatan zip
  • Carabiners tugas abot
  • Klorox / Lysol usap
  • Sabun subuh
  • Martingale krah – kabeh ukuran
  • Leash sing ora bisa ditarik: 1 inci utawa luwih
  • Goresan kucing
  • Tempat sampah karo tutup
  • Kantong zip: sandwich, quart, utawa ukuran galon
Gambar Dhukungan Tangan Tangan Ngrewangi Universitas Hodges
Gambar sing ndhukung Drive Donasi Bantuan Kanggo Sumbangan Hubungi Universitas Hodges

Ditampilake ing Media Sosial!

Kanggo sumbangan kewan ingon, kirim foto sampeyan, lan kewan ingon-ingon (kanthi jeneng) menyang taraque@hodges.edu.

Sumbangan panganan mung bakal difoto kanggo media sosial nalika dikirim.

Pitakon? Hubungi Kita!

Hubungi Teresa Araque
Telpon: (239) 598-6274
email: taraque@hodges.edu
4501 Kolonial Blvd., Ft. Myers, FL 33966

Translate »