Kategori: akademik

Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Hodges Connect Mbantu Ngisi Kesenjangan Ketrampilan Tenaga Kerja

Universitas Hodges Mbantu Isi Kesenjangan Tenaga Kerja karo Universitas Hodges Connect Hodges nuli mangsuli pangembangan katrampilan tenaga kerja kanthi inisiatif pelatihan profesional, Pendidikan Profesional lan Pelatihan (PET), sing diarani Hodges Connect. Hodges Connect babagan menehi tenaga kerja kanthi kompetitif lan dirancang kanggo nyiyapake tenaga kerja kanthi katrampilan sing dibutuhake majikan sing dibutuhake kanggo [...] Read More
Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Link Antarane Pendidikan Tinggi lan Tenaga Kerja

Ditulis dening: Dr. John Meyer, Presiden, Universitas Hodges Kanthi enem derajat pamisahan, sampeyan ora bisa nyambung. Hubungan antara pendhidhikan sing luwih dhuwur lan tenaga kerja langsung. Ing Universitas Hodges, kita ngerti hubungan antara pendhidhikan lan katrampilan profesional lan wis ngrancang gelar lan sertifikasi khusus kanggo ngisi kebutuhan tenaga kerja [...] Read More
Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Kita Bangga nampilake Perawat 2019!

Sugeng Para Perawat 2019! Tanggal 10 Mei 2019, Universitas Hodges bangga dadi tuan rumah Upacara Pinning kanggo perawat sing wis lulus taun iki. Cara sing apik kanggo ngrameke Minggu Perawat! Upacara Pinning kita minangka wektu khusus kanggo perawat lan sesi 2019 minangka acara liyane sing luar biasa. Saben perawat kerja keras kanggo nggayuh [...] Read More
Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Tarif Ujian Nasional 100%

100% Tingkat Pass Ujian Nasional Sugeng kelas Asisten Terapis Fisik Universitas Hodges 2017 kanthi Tingkat Pass 100% kanggo ujian nasional! Cara kanggo makili Hodges U! Kita bangga bisa ngarani sampeyan Alumni Hodges sing dihormati. Read More
Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Pemimpin Homegrown

Pemimpin Homegrown - #MyHodgesStory kanggo Jacob Winge Jacob Winge minangka conto sing sejatine dadi pimpinan, lan kaya Winge, umume siswa sing milih entuk gelar kepengin dadi sing luwih penting - kanggo ngatasi lan menehi pengaruh. Mung ing pertengahan 20-an, dheweke luwih akeh melu [...] Read More
Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

4 Cara MBA Bisa Mbantu Sampeyan Ngunggahake Karir

4 Cara MBA Bisa Mbantu Sampeyan Ngunggahake Karir Kanthi Historis, dalan kanggo kemajuan karir kalebu dedikasi lan kinerja sing hebat ing sawijining organisasi. Kekarepan lan kemampuan karyawan kanggo ngatasi tantangan anyar kaya cukup. Nanging, saiki, umume industri dadi kompetitif yen para calon kayane kudu luwih akeh nggawe [...] Read More
Translate »