Kategori: Acara Komunitas

Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Acara Zonta lan Pemberdayaan Sukses

Acara Kehormatan lan Pemberdayaan Zonta Club of Naples sing dianakake ing Universitas Hodges sukses tenan! Pemimpin lan peserta komunitas padha nglumpuk ing Kampus Naples kita tanggal 18 April 2018, kanggo sinau luwih lengkap babagan nguatake awake dhewe lan komunitas ing acara Zonta's Honor and Powers. Hodges seneng banget dadi tuan rumah acara iki kanthi kemitraan karo [...] Read More
Translate »