Kategori: Fakultas & Staf

Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Kepala Jaringan Alumni Anyar Joe Turner

Sugeng rawuh, Joe Turner! Kita Seneng Nduwe Sampeyan. Turner Dinamai Marketing Senior lan Pencipta Konten Outreach Alumni ing Universitas Hodges 10 April 2019 –NAPLES / FORT MYERS, FLA - Joe Turner wis bali menyang Universitas Hodges dadi Senior Marketing lan Alumni Outreach Content Creator. Ing posisi kasebut, dheweke tanggung jawab kanggo ngawasi inisiatif hubungan alumni universitas, saliyane nggawe […]

Read More
Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Zamniak Dijenengi Hubungan Pengembangan Kemitraan

Sugeng Nduwe Posisi Anyar, Michelle! Michelle Zamniak wis dijenengi Hubungan Pengembangan Kemitraan ing Universitas Hodges. Ing posisi pangembangan kemitraan, Michelle Zamniak tanggung jawab kanggo ningkatake kemitraan komunitas sing ana lan nggawe sing anyar kanggo universitas. Dheweke kerja bareng karo sawetara organisasi ing wilayah Florida kidul, kalebu sekolah menengah, perusahaan, pamrentah [...] Read More
Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Sugeng rawuh, Chris MacNeil

Sugeng rawuh ing Universitas Hodges, Chris MacNeil! Chris MacNeil gabung karo Universitas Hodges dadi Direktur Penerimaan kanggo kampus Fort Myers. Ing posisi kasebut, dheweke bakal ngawasi tim penerima tamu adhedhasar kampus Universitas Fort Myers. Chris uga bakal terus-terusan ngembangake lan nglatih para wakil penerimaan tamu, saliyane nggawe target target. Chris [...] Read More
Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Spasi Dagang

Spaces Trading - #MyHodgesStory Kepiye Salah Profesor Tindakake Investasi ing Wall Street nganti Investasi ing Kelas Arnold Miyamoto wis ngalami urip ing ujung spektrum sing beda. Kasedhiya ing keuangan Wall Street suwene 30 taun, dheweke ngatur 450+ wong sekaligus ing saindenging jagad, nyambut gawe kanggo perbankan investasi ing Bank [...] Read More
Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Ngemot Gairah Sawise Wis pirang-pirang taun iki

Ngrangkul Gairah Sawise Wis pirang-pirang Taun - Ngenalake Dr. Dolores "Dee" Batiato Dr. Dolores "Dee" Batiato seneng banget ing kelas, lan semangat dheweke yaiku menehi instruksi, melu lan menehi semangat marang para siswa. Minangka profesor lan ketua manajemen program ing Universitas Hodges, dheweke ngerti apa sing dibutuhake kanggo nggawe siswa dadi profesional manajemen lan ngandhani, "Iki [...] Read More
Translate »