Kategori: Hodges Sambungake

Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Hodges Connect Mbantu Ngisi Kesenjangan Ketrampilan Tenaga Kerja

Universitas Hodges Mbantu Isi Kesenjangan Tenaga Kerja karo Universitas Hodges Connect Hodges nuli mangsuli pangembangan katrampilan tenaga kerja kanthi inisiatif pelatihan profesional, Pendidikan Profesional lan Pelatihan (PET), sing diarani Hodges Connect. Hodges Connect babagan menehi tenaga kerja kanthi kompetitif lan dirancang kanggo nyiyapake tenaga kerja kanthi katrampilan sing dibutuhake majikan sing dibutuhake kanggo [...] Read More
Logo PET Hodges Connect. Pendhidhikan & Latihan Profesional nawakake nyata. Keterampilan Dunia Nyata.

Universitas Hodges ngumumake Hodges Connect

Ngisi Kesenjangan Tenaga Kerja kanthi Inisiatif Latihan Profesional: Universitas Hodges ngumumake Hodges Connect Kesenjangan ketrampilan tenaga kerja minangka pirang-pirang organisasi pangembangan bisnis sing wis dibahas pirang-pirang taun. Perusahaan njaluk solusi. Universitas Hodges njawab panggilan kasebut kanthi inisiatif pelatihan profesional, Pendidikan Profesional lan Latihan (PET), sing diarani Hodges Connect. "Hodges Connect yaiku […]

Read More
Translate »