Universitas Hodges Tetep Cedhak Logo

Apa Sampeyan siyap Gabung Ing Level Sabanjure ing Pendidikan Tinggi?

Ing Universitas Hodges, kita duwe komitmen kanggo nyewa fakultas lan staf sing paling apik kanggo ndhukung siswa supaya sukses. Yen sampeyan duwe semangat kanggo mbantu wong liya supaya bisa nggayuh target, mula sampeyan pengin dadi tim. Yen iki cocog karo sampeyan, pilih salah sawijining kesempatan kerja lan kirimake résumé.

Dadi inspirasi. Gabung karo tim Universitas Hodges saiki!

Babagan Pakaryan Hodges

Obrolan karo Gloria Wrenn, Direktur Sumber Daya Manusia:

Apa Babagan Paling Apik babagan Kerja ing Universitas Hodges?

"Telung sebab utama yaiku:

Wong-wong sing makarya ing kene. Hodges kanggo akeh kulawarga liya, lan aku durung nate weruh akeh wong sing duwe semangat lan kerja keras kanggo nggayuh tujuan umum supaya Hodges dadi universitas paling apik ora mung ing SW Florida, nanging ing endi wae.

Kita uga duwe tenaga kerja sing beda-beda lan kalebu - kabeh wong ing kene kalebu papan liya - lan aku mikir amarga karyawan kasebut luwih seneng wong liya saka budaya utawa latar liyane.

Kita minangka organisasi sing inovatif banget babagan cara nyedhiyakake kelas kanggo para siswa, lan wis dadi institusi sing fleksibel lan bisa cepet ganti dadi kebutuhan universitas utawa panjaluk pendidikan tinggi. ”

Apa mupangate karyawan kanthi Hodges U?

"Universitas Hodges dununge ing kampus sing apik ing Benteng Myers, Florida sing bebas tembakau, lan entuk Papan Kerja Zona Biru sebutan, (lembaga pendhidhikan sing luwih dhuwur pisanan sing nindakake ing wilayah kasebut) sing nyengkuyung kabiasaan sehat. Kajaba iku, kabeh posisi full-time kalebu paket tunjangan loman sing bisa uga kalebu tunjangan kesehatan, jaminan asuransi, lan pambatalan SPP. ”

Logo Universitas Hodges - Huruf nganggo Ikon Hawk

Pengalaman Fakultas lan Staf

Apa sing paling apik yen makarya ing kene?

“Nyawang uripe siswa wis owah. Iku mung ndadekake kabeh sing daklakoni ing kene migunani, " Teresa Araque, Marketing AVP / Petugas Informasi Publik

“Kulawarga. Aku duwe kulawarga "omah" lan kulawarga "kerja" lan ora bisa daklakoni tanpa ana siji-sijine. Kita duwe jaman edan kaya kabeh organisasi liyane, nanging pungkasane perkara sing kita lakoni ing kene pancen istimewa. Wong teka ing kene kanggo ngganti lintasan kesejahteraane kulawarga lan kita bisa nulungi, ” Erica Vogt, Wakil Presiden Eksekutif Operasi Administratif

"Salah sawijining perkara sing paling apik babagan kerja ing Universitas Hodges yaiku budaya sing cedhak lan ndhukung para staf kita. Dheweke minangka klompok wong sing paling darmabakti lan profesional sing nate entuk hak istimewa kanggo kerja bareng, ” John D. Meyer, DBA, Presiden

Penafian Pakaryan

Universitas Hodges minangka perusahaan sing duwe kesempatan sing padha lan ora mbedakake adhedhasar ras, warna, agama, jenis kelamin, orientasi seksual, asal nasional, umur, cacat, utawa karakteristik dilindhungi liyane miturut ukum ing praktik kerja. Kabeh tawaran kerja dikatutake sawise sukses mriksa latar mburi lan tes obat.

Universitas Hodges minangka universitas swasta, nonprofit, lan akreditasi regional sing ana ing kidul-kulon Florida sing utamane ngladeni siswa diwasa.

Laporan Keamanan Tahunan Hodges (Informasi lan Kebijakan Undhang-undhang Clery) lan Statistik Kejahatan bisa ditemokake ing: Kaca Informasi Pelanggan. Laporan keamanan nggambarake Rencana Keamanan Tahunan Hodges lan laporan Crime Stats nyathet jumlah lan jinis tindak pidana sing ditindakake ing kampus utawa cedhak saben taun.

Nganti Regulasi Perlindungan Data Umum ("GDPR") ditrapake kanggo aku, aku kanthi iki setuju kanggo proses Data Pribadi kaya sing ditegesake dening GDPR kanggo tujuan sing dijelasake lan diwenehake ing kabijakan Hodges, kaya sing diowahi saka wektu kasebut wektu. Aku ngerti manawa ing kahanan tartamtu, aku duwe hak kanggo mbantah pangolahan Data Pribadi. Aku luwih ngerti manawa aku duwe hak njaluk (1) akses menyang Data Pribadi; (2) mbenerake kesalahan utawa kesalahan lan / utawa pambusakan Data Pribadiku; (3) sing Hodges matesi pamrosesan Data Pribadi; lan (4) Hodges nyedhiyakake Data Pribadi miturut panyuwunan kanthi format portebel.

Translate »