Sesi Informasi Asisten Terapi Fisik

PTA Universitas Hodges (Asisten Terapis Fisik) sing Melu Acara Olimpiade Khusus 2019
  • 5 Mei 2021 - 4:30
  • Sakbenere lan 4501 Kolonial Blvd, Bangunan U, Kamar U361, Fort Myers, Florida 33966

Tindakake langkah pertama kanggo karir kesehatan sing bermanfaat minangka Asisten Terapi Fisik

Sinau babagan carane miwiti ing akreditasi CAPTE Universitas Hodges Program Asisten Terapis Fisik dina iki.

Tertarik dadi Asisten Terapis Fisik? Sinau rincian program PTA terakreditasi CAPOD Universitas Hodges bebarengan karo kesempatan beasiswa ing rapat informasi PTA gratis sing ditawakake langsung lan kanthi virtual.

Dadi Asisten Terapis Fisik nalika sampeyan melu ing Sesi Informasi. PTA ngewangi wong tuwa ing lingkungan kesehatan.

5 Mei 2021 - 4:30 sore (Sakbenere utawa Wong)

Kanggo ndhaptar sesi virtual 4:30 klik kene.

Panjaluk asisten terapis fisik saya akeh. Miturut Biro Tenaga Kerja lan Statistik, tuwuhing PTA yaiku 31% ing antarane saiki nganti 2026. Sinau babagan carane sampeyan bisa njupuk langkah pertama kanggo karir perawatan kesehatan kanthi melu ing Sesi Informasi PTA.

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi Dr. Cynthia Vaccarino, ketua program PTA, ing cvaccarino@hodges.edu utawa (239) 938-7718.

Program Asisten Terapis Fisik ing Universitas Hodges diakreditasi dening Komisi Akreditasi Pendidikan Terapi Fisik (CAPTE), 3030 Potomac Ave., Suite 100, Alexandria, Virginia 22305-3085; telpon: 703-706-3245; email: accreditation@apta.org; situs web: http://www.capteonline.org. Yen kudu ngubungi program / institusi kanthi langsung, hubungi 239-938-7718 utawa email cvaccarino@hodges.edu.

INFO ACARA:

  • Wiwit:Muga 5, 2021
  • Wiwit Wektu:4: 30pm
  • Pungkasan:Muga 5, 2021
  • Mungkasi Time:5: 30pm
  • Lokasi:Sakbenere lan 4501 Kolonial Blvd, Bangunan U, Kamar U361, Fort Myers, Florida 33966
Translate »