Gambar kulawarga 3 generasi lungguh ing kursi.

WULUH SAIKI

WULUH SAIKI

Ganti Jagad kanggo Generasi

Simpenan Gambar siswa wanita sing nyekel buku

PRAWAN

NGEDANG A

Perawat, Tanggepan Pertama, Pimpinan Komunitas. Siji sumbangan bisa ngganti komunitas nganti pirang-pirang taun.

Perawat, Tanggepan Pertama, Pimpinan Komunitas. Siji sumbangan bisa ngganti komunitas nganti pirang-pirang taun.

Foto stok 3 eksekutif sing digunakake. Gambar Overhead.Foto Simpenan Kulawarga Mesem ing KameraGambar dokter hewan Militer sing menehi salam marang anggota kulawargaGambar Simpenan Wanita nganggo tangan nyebrang ing ngarep bangunan.Gambar stok perawat sing nyurung pasien ing kursi rodha.Simpenan Gambar siswa ing komputer.Gambar Simpenan EMT digunakake ing pasien.Gambar Lampu kilatGambar Lampu kilatGambar Lampu kilat
Simpenan Gambar kabeh tangan miturut macem-macem klompok

Join Us

Gawe jagad sing sampeyan bangga! Gabung dina iki kanthi nyumbang dana favorit sampeyan.

Logo Lambang HU

Nggawe Sumbangan. Gawe Bedane.

Jagad iki ganti saben dina kanthi upaya mbesuk sing disetel lan diganti dadi normal "anyar". Iki minangka kahanan sing durung mesthi apa sing bakal ditindakake mbesuk minangka perjuangan sing paling angel.

Kita ngerti manawa iki wis nyoba, nanging kanthi mbantu siji liyane, kita bisa terus nggawe prabédan ing jagad iki.

Hadiah sampeyan bisa nggawe bedane lan ngowahi urip siswa.

Fakta sing Bisa Dikerteni Babagan Universitas Hodges

Universitas Hodges bangga karo macem-macem populasi siswa.

Kita minangka lembaga sing dilayani Hispanik sing ditunjuk federal, kanthi meh 44 persen siswa sing dikenal minangka Hispanik. Saklawasé 62 persen siswa minangka wanita, lan 12 persen siswa minangka veteran aktif utawa militèr. Umur siswa sing umure 33 saka umume, paling akeh nyambut gawe kanthi nyambut gawe kanthi kulawarga sajrone ngopeni kulawarga.

Hadiah sampeyan pancen duwe pengaruh.

Logo Universitas Hodges - Huruf nganggo Ikon Hawk

Cara liya kanggo ndhukung Universitas Hodges

Kita nawakake macem-macem cara sing bisa digunakake kanggo nuduhake dhukungan kanggo siswa Universitas Hodges. Saben hadiah menehi bedane. Tim kita uga bakal seneng ketemu karo sampeyan kanggo ngatur hadiah.

Hubungi:

Angie Manley, CFRE

Direktur Kemajuan Universitas

E: amanley2@hodges.edu  /  O: (239) 938-7728

Translate »