Universitas Hodges Tetep Cedhak Logo

Sambutan Lulusan Hodges !!!

Sugeng wis entuk gelar lan njupuk langkah sabanjure ing mbesuk. Kita seneng banget, lan bangga karo sampeyan kabeh! Nalika bab iki bisa uga pungkasane, iki mung wiwitan kanggo akeh kesempatan sing bakal diwenehake gelar anyar kanggo lelungan sampeyan mbesuk.

Kita ngarep-arep bisa ketemu sampeyan taun iki ing taun Upacara Wiwitan kaping 31

#HodgesGrad

1. Rampungake Kabeh Syarat Gelar

Tanggung jawab saben siswa kanggo ngrampungake formulir Intent kanggo Lulusan ing wiwitan sesi pungkasan. Priksa manawa sampeyan wis mriksa karo Penasihat Pengalaman Siswa kanggo verifikasi manawa sampeyan wis memenuhi kabeh syarat gelar Universitas kaya sing kacathet ing katalog universitas. Yen sampeyan ora nyukupi kabeh syarat, gelar ora bakal diwenehake nganti kabeh syarat dipenuhi. Elinga yen sampeyan tanggung jawab kanggo mesthekake kabeh syarat dipenuhi.

2. Pesen Tutup, Gown, lan Tassel

Siswa sing pengin melu upacara lulusan kudu tuku regalia Wisuda (tutup, gaun lan jubin) mengko Bisa 21, 2021. Siswa dianjurake supaya pesen regalia luwih dhisik sadurunge tenggat wektu iki supaya bisa dikirim kanthi tepat wektu. Tuku iki ora kalebu bagean saka ragad Wisuda. Barang kasebut bisa dipesen kanthi online ing Herff Jones utawa kanthi langsung ing Acara Pahargyan Lulusan.

3. Cords, Hoods, lan Pin

Barang-barang kehormatan iki kasedhiya kanggo dijupuk ing kampus Fort Myers, utawa sampeyan uga bisa njaluk kanca utawa anggota kulawarga kanggo njupuk tali kasebut. Sampeyan uga bisa njupuk kasebut ing dina wiwitan.

4. Pesenan Fotografi Wisuda

Universitas Hodges nyewa GradImages minangka fotografer wiwitan resmi kanggo sekolah lan / utawa upacara wiwitan kita. Telung foto saben lulusan dijupuk sajrone acara kasebut:

  • Nalika sampeyan menyang panggung.
  • Nalika sampeyan salaman Presiden ing tengah panggung.
  • Sawise sampeyan metu saka panggung.

Bukti sampeyan bakal siyap ndeleng online sawise 48 jam sawise upacara. Sanajan ora ana kewajiban pesen, sampeyan bakal ngirit 20% saka pesenan $ 50 utawa luwih kanggo partisipasi sampeyan. Pra-registrasi minangka cara kanggo nggawe informasi kontak sampeyan paling anyar karo GradImages, supaya bisa menehi bukti gratis kanthi cepet. Kanggo ndaftar sadurunge bukti wiwitan, bukake GradImages.

Minangka bagean saka partisipasi lulusan lan pra-registrasi, GradImages bakal ngirim email, bukti fotografi kertas surat, lan bisa ngirim kabar pesen teks opsional.

5. Rampungake Kabeh Syarat Gelar

Lulusan potensial kudu lulus lan ngrampungake kabeh syarat gelar dening Muga 2, 2021, supaya bisa didaftar ing Program Pambuka.

6. Diploma

Priksa manawa nganyari kabeh informasi karo Kantor Pendaftar. Rincian sing dicithak ing diploma sampeyan bakal ditemtokake dening informasi sing didaftar kanggo sampeyan. Diploma bakal dikirim menyang siswa ing alamat ing file.

Kita ngajak kabeh siswa mriksa status akun karo Kantor Akun Mahasiswa sadurunge diwiwiti.  Elinga yen gagal ngrampungake kabeh kewajiban finansial karo universitas bisa nyegah sampeyan nampa diploma lan / utawa transkrip kanthi tepat wektu.

Lulus Informasi Siswa

 

Kode Etik & Perilaku

  • Mangga siyap siyap!
  • Sampeyan diarepake nganggo busana akademik lengkap (tutup, gaun & tali kehormatan utawa hood saka master, yen ditrapake) sajrone upacara lulus.
  • Lulusan bakal nganggo topi lan gaun sawise tekan Hertz Arena. Staff bakal kasedhiya kanggo mbantu.
  • Nyelehake kabeh barang berharga lan barang pribadi karo kulawarga, kanca utawa tamu.
  • Busana tradisional sing nganggo gaun:
    • Pria - klambi klambi nganggo kerah, slack peteng, dasi peteng polos, lan sepatu ireng.
    • Wanita - klambi peteng, utawa rok utawa celana lan blus, kanthi sepatu ireng sing ireng. Sepatu sepatu hak dhuwur ora disaranake. Sandal jepit, sepatu tenis, lan sepatu putih ora kena dienggo.
    • Yen prelu, monggo pencet gaun nganggo wesi sing adhem.
    • Tutup kudu glethak kanthi tassel digantung ing sisih tengen ngarep. Lulusan kudu ngati-ati supaya ora ngganggu jamban nalika motret dijupuk.
    • Yen ditrapake, tali penghormatan kudu disandhang ing gulu kanthi jambon digantung saka saben sisih. Pita penghormatan bakal disebar miturut kabijakan universitas:
      • Silver & Abang kanggo summa cum laude (3.90-4.0 GGPA);
      • Ganda Abang kanggo magna cum laude (3.76-3.89 GGPA); utawa
      • Silver kaping pindho kanggo cum laude (3.50-3.75 GGPA).
  • Universitas kasebut ngupayakake ngrencanakake lan nganakake upacara sing penting lan mulya. Pangenalan prestasi akademik sampeyan kudu dimati kanthi hormat. Tumindake, rowdiness, utawa ngarsane alkohol utawa obat-obatan sing ora sengaja bakal dadi sebab kanggo ngilangi langsung lan bisa uga diploma sampeyan ditahan dening universitas.
  • Lulusan disaranake nggunakake fasilitas jedhing sadurunge wiwitan upacara, amarga sampeyan ora bakal diidini metu saka kursi nalika upacara diwiwiti.
  • Lulusan kudu tetep lenggah sajrone program.

Prosesi

  • Lulusan lenggah ing bagean 115, 116, utawa 117 supaya bisa mlaku ing panggung. Urutan iki cocog karo cara derajat didhaptar ing program wiwitan, miturut abjad, lan miturut drajad.
  • Sampeyan bakal dijaluk mudhun menyang lantai ing jam 3:30 sore. Sampeyan bakal mbentuk akeh baris ing mburine panggung. Nalika prosesi diwiwiti, para siswa bakal terus pindhah menyang area lantai kanthi cepet. Siswa sing teka telat bakal dilebokake ing kabeh lulusan liyane lan bisa uga ora lenggah ing jejere wong liya sing entuk gelar lan jurusan sing padha. Tulung dingerteni teka tepat waktu.
  • Pesenan Proses
    • Grand Marshal Ketua Dewan
    • Fakultas
    • Calon Master
    • Calon sarjana
    • Calon asosiasi
    • Calon sertifikat
    • Tamu panggung
  • Program wiwitan bakal diwenehake nalika mlebu ing lantai utama.
  • Ketik lantai utama ing sisih lor arena. Terus nganti mburi kursi, mbalik nengen, lan bali nengen maneh menyang lorong tengah.

Rincian Upacara Wiwitan

  • Sawise mahasiswa lan pamicara tamu rampung, presiden bakal njaluk kabeh calon master entuk gelar master.
  • Gelar Master banjur bakal diwenehake dening presiden.
  • Sawise bagean iki rampung, sampeyan banjur bakal dikirim menyang area panggung sing bakal mlaku liwat panggung siji-siji kanggo ndeleng wong sing wis ditemtokake.
  • Mangga masrahake kertu jeneng sampeyan supaya dheweke bisa maca jeneng sampeyan.
  • Sawise sampeyan menehi kertu jeneng, terusake ing panggung kaya sing dituduhake ing grafik.
  • Cara sing bener kanggo nampa sampul diploma saka Dr. Meyer yaiku nganggo tangan kiwa sampeyan. Banjur, salaman nganggo tangan tengen sampeyan.
  • Iki bakal dadi foto sing dijupuk, dadi elinga esem.
    Grand Marshal banjur bakal ngowahi tassel lan salaman.
  • Jaringan Alumni bakal menehi hadiah, lan fakultas bakal ngucapake selamat sadurunge bali menyang kursi.
  • Mangga lenggah nalika bali menyang kursi.
  • Lulusan sarjana, asosiasi, lan sertifikat bakal ngetutake prosedur sing padha.
  • Yen sampeyan lenggah ing bagean B, tulung tututi pituduh sing diwenehake kanggo ngakses panggung lan bali menyang kursi sampeyan.

Recessional

  • Pesenan recessional:
    • Grand Marshal
    • Tamu panggung
    • Graduates
    • Fakultas
  • Staf Universitas Hodges bakal menehi ngerti kapan jajaran sampeyan bisa metu.
  • Aja mandheg nalika sampeyan tekan wilayah sing ana ing mburi panggung amarga lulusan liyane uga pengin budhal.
  • Coba prencanakake lokasi pertemuan karo kulawarga lan kanca-kanca amarga sampeyan bisa metu saka arena ing sisih endi wae.

Siaran Langsung

Upacara wiwitan langsung bisa dideleng ing kaca ngarep jam 4:00 sore tanggal 20 Juni 2021.

parking

  • Parkir mbukak telung jam sadurunge Upacara wiwitan.
  • Kasedhiya akeh parkir ing Hertz Arena ing parkiran sekitar.
  • Ora dikenani biaya parkir.

Kursi Tamu

  • Tamu kudu teka antara jam 3:00 lan 3:30 sore
  • Arena nawakake kursi terbuka, ora dibutuhake tiket.
  • Kursi cacat kasedhiya ing sisih kidul. Ana ruangan mbukak kanggo kursi rodha lan sawetara kursi mandhiri. Siji tamu bisa uga lungguh karo tamu cacat.
  • Elinga, kereta bayi, balon, lan kembang ora diidini ing arena. Strollers, balon, lan kembang bakal dicenthang karo staf Hertz lan disimpen ing meja utama lan bisa uga dijupuk sawise upacara kasebut.
  • Siji papan konsesi bakal mbukak kanggo panganan lan omben-omben ing sisih kidul arena.
  • Wong tuwa, kulawarga, lan kanca-kanca disaranake tetep lungguh, amarga ninggalake upacara kasebut nuduhake rasa ora sopan marang kabeh wong sing padha rawuh.

FAQ Siswa Lulusan

Aku menyang endi kanggo njupuk tali pakurmatan?

Kabel kehormatan kasedhiya kanggo dijupuk ing kampus Fort Myers, utawa sampeyan uga bisa njaluk kanca utawa anggota kulawarga kanggo njupuk tali kasebut. Sampeyan uga bisa njupuk kasebut ing dina wiwitan.

Kapan aku bisa entuk diploma?

Minangka lulusan Hodges, sampeyan bakal nampa diploma digital lan diploma fisik. Pandhuan kanggo ngakses diploma digital sampeyan bakal dikirim menyang email Hodges. Ijazah fisik sampeyan bakal dikirim menyang alamat sing wis ana ing file.

Sapa sing bakal dihubungi nalika entuk pesen kesalahan nalika ngeklik link ing kaca wisuda?

Sawise wis ndhaptar wisuda kanthi ngrampungake formulir Intent to Graduate, sistem kita ora ngidini sampeyan mbaleni maneh. Iki sebabe sampeyan bakal entuk pesen kesalahan. Yen sampeyan durung ngrampungake formulir Niyat menyang Lulusan, hubungi Kantor Pendaftar ing 239-938-7818 utawa registrar@hodges.edu

Apa aku bisa dekorasi topi kelulusan?

Disaranake sampeyan dekorasi topi! Elinga yen kudu dihias kanggo nggambarake kabeh kasenengan sing wis ditindakake, nanging kudu ditindakake kanthi rasa lan rasa hormat. Elinga yen jubin sampeyan bakal dipasang ing tutup sampeyan - tulung aja nyelehake apa-apa ing tutup sampeyan sing bisa nglarang jubin dilebokake ing tutup sampeyan.

Apa aku bisa njupuk regalia nalika upacara wisuda?

Disaranake sampeyan aja nganti ngenteni upacara wisudha kanggo njupuk / tuku regalia. Kita bakal duwe regalia sing winates banget ing upacara kasebut kanthi ukuran sing luwih winates. Pilihan sing paling gampang yaiku pesen regalia kapan wae http://colleges.herffjones.com/college/_Hodges/ nanging dina terakhir pesen yaiku Muga 21, 2021Siswa dianjurake supaya ndhaptar regalia kanthi luwih dhisik sadurunge tenggat wektu iki supaya bisa dikirim kanthi tepat wektu.

Sapa sing dikontak babagan pitakonan lulusan?

Kanggo Regalia (tutup / gaun), hood hood, jubin, pigura diploma, pin apresiasi, pin alumni, biaya wisuda, lsp. universitystore@hodges.edu.

Kanggo diploma, tali penghormatan, transkrip (sawise gelar diwenehake), hubungi Kantor Pendaftar ing (239) 938-7818 utawa registrar@hodges.edu

Tetep Sambungan! #HodgesAlumni

Jaringan Alumni Universitas Hodges minangka dalan sampeyan supaya tetep bisa nyambung jaringan lan ketemu karo Hodges Alum. Ora ana biaya kanggo melu lan akeh mupangat kanggo dadi anggota. Mangga Jaringan Alumni dianyari babagan alamat lan pangowahan lapangan, lan / utawa prestasi profesional supaya bisa nuduhake sukses karo wong liya. Hubungi kita ing alumni@hodges.edu. Alamat email saiki penting kanggo kontak alumni lan nampa informasi alumni.

Translate »