Universitas Hodges ngumumake Hodges Connect

Logo PET Hodges Connect. Pendhidhikan & Latihan Profesional nawakake nyata. Keterampilan Dunia Nyata.

Isi Kesenjangan Tenaga Kerja kanthi Inisiatif Latihan Profesional: Universitas Hodges ngumumake Hodges Connect

Kesenjangan tenaga kerja minangka perkara sing wis dibahas pirang-pirang organisasi pangembangan bisnis wiwit pirang-pirang taun. Perusahaan njaluk solusi. Universitas Hodges njawab panggilan kasebut kanthi inisiatif pelatihan profesional, Pendidikan Profesional lan Latihan (PET), sing diarani Hodges Sambungake.

"Hodges Connect dirancang kanggo nyiyapake tenaga kerja kanthi katrampilan sing dibutuhake majikan sing dibutuhake supaya bisa sukses ing pasar kerja saiki lan sesuk," ujare Dr. John Meyer, presiden Universitas Hodges. "Platform anyar iki bakal nawakake lokakarya, kelas, lan program sing bisa disesuaikan supaya cocog karo industri apa wae, lan rampung minangka individu utawa klompok perusahaan. Iki mung kanggo menehi tenaga kerja kanthi kompetitif. "

Program pangembangan tenaga kerja iki beda-beda dawa lan dirancang kanggo menehi peserta keterampilan sing bisa ditrapake kanthi cepet sing bisa digunakake ing dina sabanjure. Iki beda karo program akademik tradisional sing ditawakake Universitas, lan bisa dijupuk dening sapa wae sing kepengin. Ora ana tes pra-diakoni utawa pengalaman kuliah sadurunge, utawa uga diploma sekolah tinggi.

Lokakarya kaping pisanan, program sertifikat Supervisor Super Line, saiki kasedhiya lan nampa registrasi. Program kasebut kasedhiya minangka bengkel ing kampus Universitas Hodges utawa online kanthi online.

Sawise ngrampungake format kasebut, para lulusan bakal nampa Sertifikat Penyelia Baris Pertama saka Universitas Hodges.

Napa Latihan Pengawas Baris Pertama?

"Dhaptar Pendhudhukan Permintaan Regional kanggo 2019-2020 nduduhake kebutuhan sing gedhe kanggo pengawas baris pertama kanthi luwih saka 4,000 lowongan," ujare Dr. Meyer.

Area sing nuntut pengawas baris pertama kalebu para pekerja ing perdagangan lan ekstraksi konstruksi, mekanik, installer lan ndandani, penjualan non-eceran, dhukungan kantor lan administrasi, layanan pribadi, penjualan eceran, tata graha lan kebersihan, layanan lanskap lan pekarangan, lan transportasi lan materi -motivasi mesin lan operator kendaraan.

PET Hodges Sambungake

Inisiatif PET Hodges Connect duwe program lan rencana tambahan kanggo terus nambah tawaran anyar kaya panjaluk industri. 

Pemrograman liyane sing ana saiki kalebu Sertifikat Efektivitas Profesional (PEC) - program limang kursus sing fokus ing pangembangan katrampilan alus ing teknologi, komunikasi lan bisnis - lan. Profesionalisme ing Sertifikat Papan Kerja - kursus cekak kanggo nyiapake siswa kanggo magang, utawa kanggo sapa wae sing golek kerjaan pertama. Lokakarya liyane sing kasedhiya kalebu beda-beda generasi ing papan makarya, pindhah saka peer menyang pemimpin, lan kompetensi budaya. Sawetara topik lokakarya kalebu resolusi konflik, dhasar basa awak, dadi bos sing disenengi, motivasi karyawan, intelijen emosional, tim kinerja tinggi, keamanan ing papan kerja, manajemen wektu, nggawe tim, layanan pelanggan, katrampilan organisasi lan kepemimpinan transformasional. 

Ing bidang kesehatan, PET Hodges Connect nawakake kelas Dhukungan Dhasar Dhasar, Refresh Dhukungan Dhasar Urip, lan Resusitasi Kardiopulmoner Pertolongan Pertama Heartsaver Defibrillator Eksternal Otomatis.

Ora suwe, nawakake teknologi anyar, kalebu AUTOCAD lan ADOBE Software.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan PET Hodges Connect, email HodgesConnect@Hodges.edu utawa ngunjungi Pathways.Hodges.edu/HodgesConnect.

Translate »