Universitas Hodges Tetep Cedhak Logo

Pendhidhikan Luwih Dhuwur Diwulang dening Profesional sing Pendhidhikan

Hodges U Fakultas & Staf

Hodges U nawakake pendhidhikan paling apik sing ora bisa ditemokake ing papan liya, sampeyan entuk pendhidhikan ing kampus, online, utawa kanthi format campuran. Ngopo Fakultas, Fakultas Tambahan, lan Staf duwe siji tujuan - kanggo mbantu sampeyan sukses! Ing Hodges, kita ngerti tantangan kanggo siswa diwasa sing duwe karir lan tanggung jawab kulawarga. Pramila kita maju kanggo nyedhiyakake alat sing dibutuhake kanggo sukses ing bidang pendhidhikan lan uga ing karir.

Para Dékan ing saben sekolah kita setya karo sukses sampeyan. Dheweke butuh wektu kanggo ketemu karo sampeyan kanggo mbantu ngatasi tantangan sing bisa sampeyan alami. Kebijakan mbukak lawang tegese saben Dean bisa diakses. Hubungi, sanajan mung ngenalake sampeyan. Ing Universitas Hodges, Dekan kita pengin sampeyan entuk target pendhidhikan! Ayo, ayo mbantu sampeyan ing dalan.

Karo anggota Fakultas kita, sampeyan bakal nemokake fakultas lan fakultas tambahan sing nyedhiyakake pendhidhikan siji-sijine kuliah sing cocog. Ukuran kelas cilik kita dadi gampang kanggo nampa perhatian pribadi supaya sampeyan bisa nggayuh tujuan pendhidhikan lan karir. Sinau minangka prestasi seumur hidup lan kita ing kene kanggo ndhukung sampeyan nalika mbutuhake luwih akeh ilmu. Ditambah maneh, amarga anggota fakultas kita duwe pengalaman ing bidang sing diwulangake, sampeyan bakal sinau luwih saka teori lan akeh sing sampeyan sinau bisa ditrapake ing posisi sampeyan saiki.

Staff kita kasedhiya kanggo sampeyan. Saka para tamu, nganti entuk pitulungan kanggo pitulung finansial lan staf pusat layanan para veteran - kita dijamin. Staff kita kasedhiya kanggo mbantu sampeyan saben langkah, sanajan ora lulus.

Logo Universitas Hodges - Huruf nganggo Ikon Hawk
Translate »