Universitas Hodges Tetep Cedhak Logo

Sugeng rawuh ing Perpustakaan ing Universitas Hodges

Kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan, Perpustakaan Terry P. McMahan nawakake macem-macem layanan lan materi kanggo siswa, fakultas, staf, lan alumni Universitas Hodges.

Kita luwih gampang supaya sampeyan bisa entuk informasi sing dibutuhake. Sambungake karo spesialis mata pelajaran kanggo nuntun sampeyan babagan riset, golek papan kanggo sinau dhewe utawa klompok, lan nemokake buku, artikel, lan liya-liyane kanggo nyengkuyung pengalaman akademik sampeyan. Mampir riko! Kita teka ing kene kanggo mbantu.

E-Pustaka

Telusuri perpustakaan kanggo informasi, artikel, jurnal, buku, e-book, film, dokumen e-government, lan liya-liyane liwat koleksi sumber akademik khusus. Akeh barang sing kasedhiya online kanthi cepet. Umume materi fisik mriksa 3-4 minggu lan nganyari kaping 2. Pinjaman antar-perpustakaan ayo golek bahan tambahan saka meh kabeh koleksi ing negara kasebut.

Logo Universitas Hodges - Huruf nganggo Ikon Hawk
Translate »