Jeneng Maskot Hawk Hodges!

Jeneng Hodges Hawk Graphic

We Pengin Pitulung Sampeyan!

 

Kita duwe Hodges Hawk minangka maskot kita, nanging Hawk kita butuh jeneng.

Kontes iki mbukak kanggo kabeh fakultas, staf, siswa, alumni, lan komunitas Hodges University. Kirimake email menyang: Marketing@hodges.edu. Kalebu jeneng ngarep lan mburi, alamat email, lan siji jeneng kanggo Hawk.

Aturan lan Informasi Resmi

Aturan:

TANPA PEMBELIAN KANGGO MENDA UTAWA MENANG. PEMBELIAN ORA NAMBAH WENISING PEMENANG.

  1. nduweni hak: Kontes iki mbukak mung kanggo fakultas, staf, siswa lan alumni Hodges University. Kontes iki mung mbukak kanggo warga sing sah ing Amerika Serikat, lan batal yen dilarang dening ukum. Kontes kasebut tundhuk marang kabeh peraturan lan peraturan federal, negara bagian, lan lokal sing ditrapake. Batal yen dilarang.
  2. Persetujuan kanggo Aturan: Kanthi melu, Kontestan ("Sampeyan") setuju supaya ora tundhuk karo Aturan iki kanthi tanpa syarat, lan Sampeyan makili lan njamin yen Sampeyan memenuhi syarat eligibility. Kajaba iku, Sampeyan setuju kanggo nampa keputusan ing Universitas Hodges minangka final lan ikatan amarga ana hubungane karo konten kontes iki.
  3. Periode Kontes: Entri bakal ditampa wiwit dina Selasa, 15 September 2020 jam 7:00 esuk EST lan rampung dina Rebo, 30 September jam 11:59 pm EST. Kabeh entri kudu ditampa ing dina Rebo, 30 September 2020 jam 11:59 sore EST liwat email menyang: Marketing@hodges.edu.
  4. Carane Ketik: Entri kudu memenuhi kabeh syarat kontes, kaya sing wis ditemtokake, supaya bisa menang hadiah. Entri sing ora lengkap utawa ora netepi aturan utawa spesifikasi bisa didiskualifikasi kanthi kabijakan tunggal Universitas Hodges. Sampeyan mung bisa ngetik mung, nyediakake jeneng sing miturut Hodges University Hawk. Sampeyan bisa uga ora ngetik kaping luwih akeh tinimbang sing dituduhake kanthi nggunakake pirang-pirang alamat email, identitas, utawa piranti kanggo nyoba ngrampungake aturan kasebut. Yen Sampeyan nggunakake cara apus-apus utawa nyoba ngilangi aturan kasebut, pengajuan sampeyan bisa uga dicopot saka eligibility ing sawijine kabijakan ing Universitas Hodges.
  5. hadiah: Pemenang kontes bakal nampa siji dolanan mewah Hodges Hawk. Yen pirang-pirang peserta ngirim jeneng menang sing padha, mula ana siji pemenang sing dipilih kanthi acak. Hadiah kasebut ora bisa ditransfer. Kabeh lan kabeh biaya sing gegandhengan karo hadiah, kalebu tanpa watesan lan kabeh pajak federal, negara bagian, lan / utawa lokal, dadi tanggung jawab Winner. Ora entuk gantian hadiah utawa transfer / penugasan hadiah kanggo wong liya utawa panjaluk dhuwit sing padha karo Pemenang ora diidini. Penerimaan hadiah minangka idin kanggo Universitas Hodges nggunakake jeneng, mirip, lan entri Winner kanggo tujuan pariwara lan perdagangan tanpa ganti rugi maneh, kajaba dilarang dening ukum. Universitas Hodges, miturut sawijine kebijaksanaan, bisa menehi luwih saka siji dolanan mewah Hodges Hawk kanggo para peserta.
  6. rintangan: Rintangan menang gumantung saka jumlah entri sing ditampa.
  7. Pilihan lan Kabar Winner: Pemenang bakal dipilih dening Dewan Eksekutif Universitas Hodges. Pemenang bakal dilaporake liwat email sajrone rong dina sawise pilihan Winner. Universitas Hodges ora duwe tanggung jawab amarga Gagal Winner nampa kabar amarga ana spam, email sampah utawa setelan keamanan liyane utawa kanggo Winner menehi informasi kontak sing salah utawa ora digunakake. Yen Pemenang ora bisa dihubungi, ora nduweni hak, gagal njaluk hadiah sajrone pitung dina kerja wiwit notifikasi penghargaan wektu dikirim, utawa gagal ngasilake deklarasi lan rilis sing wis rampung lan dileksanakake kaya sing dibutuhake, hadiah kasebut bakal ilang lan Pemenang alternatif dipilih Panrimo dening Pemenang hadiah sing ditawakake ing kontes iki dikatutake miturut tundhuk marang kabeh peraturan lan peraturan federal, negara bagian, lan lokal. PELUPURAN ATURAN RESMI INI Dening WINNER (ING DISKRITISI SETIAP HODGES UNIVERSITAS) bakal ngasilake asil diskriminasi pemenang minangka pemenang kontes, lan kabeh propinsi sing bakal menang bakal diakhiri.
  8. Hak Sampeyan Ditampa: Kanthi mlebu kontes iki, Sampeyan makili lan njamin manawa entri sampeyan minangka penulis asli, lan ora nglanggar hak kepemilikan utawa kekayaan intelektual pihak katelu. Yen entri sampeyan nglanggar hak kekayaan intelektual wong liya, Sampeyan bakal didiskualifikasi kanthi kabijakan tunggal Universitas Hodges. Yen konten entri sampeyan diklaim minangka pelanggaran hak kepemilikan utawa kekayaan intelektual saka pihak katelu, Sampeyan kudu, kanthi biaya sampeyan dhewe, mbela utawa ngrampungake klaim kasebut. Sampeyan bakal menehi ganti rugi, mbela, lan ora nyekel Universitas Hodges sing ora mbebayani saka lan nglawan tuntutan apa wae, proses, tuntutan, tanggung jawab, kerugian, karusakan, biaya utawa biaya, sing bisa ditindakake, Hodges University, utawa kudu mbayar amarga ana pelanggaran kasebut seng di tuduh nglanggar hak pihak katelu.
  9. Terms & Conditions: Universitas Hodges duwe hak, kanthi kebijaksanaan dhewe, kanggo mbatalake, mungkasi, modifikasi utawa nundha kontes kasebut, yen virus, bug, intervensi manungsa sing ora sah, apus-apus, utawa sebab liyane sing ora bisa ngontrol Hodges University ngrusak utawa mengaruhi administrasi, keamanan, keadilan, utawa tumindak kontes sing tepat. Yen ngono, Universitas Hodges bisa milih Pemenang saka kabeh entri sing ditampa sadurunge lan / utawa sawise (yen cocog) tumindak sing ditindakake dening Universitas Hodges. Universitas Hodges duwe hak, miturut kabijaksanaan dhewe, kanggo mbatalake kualifikasi sapa wae sing ngrusak utawa nyoba ngganggu proses mlebu utawa operasi kontes utawa situs web utawa nglanggar Syarat & Ketentuan kasebut. Universitas Hodges duwe hak, miturut kebijaksanaan dhewe, kanggo njaga integritas kontes kasebut, kanggo mbatalake swara kanthi alesan apa wae, kalebu, nanging ora diwatesi mung: pirang-pirang entri saka pangguna sing padha saka alamat IP sing beda-beda; macem-macem entri saka komputer sing padha ngluwihi sing diidini dening aturan kontes; utawa panggunaan bot, makro, skrip, utawa cara teknis liyane kanggo ngetik. Sembarang upaya peserta kanggo sengaja ngrusak situs web apa wae utawa ngrusak operasi kontes sing sah bisa uga nglanggar undang-undang pidana lan perdata. Yen upaya kasebut ditindakake, Universitas Hodges duwe hak golek kerusakan nganti paling gedhe sing diidini dening ukum.
  10. Batesan Tanggung Jawab: Kanthi ngetik, Sampeyan setuju kanggo ngeculake Universitas Hodges sing ora bahaya lan anak perusahaan, afiliasi, agensi pariwara lan promosi, mitra, perwakilan, agen, penerus, tugas, karyawan, pejabat, lan direktur saka tanggung jawab, penyakit, cilaka, pati, kapitunan, pengadilan, pratelan, utawa karusakan sing bisa kedadeyan, kanthi langsung utawa ora langsung, amarga disebabake utawa ora, saka: (i) partisipasi peserta kasebut ing kontes lan / utawa dheweke nampa, duwe, nggunakake, utawa nyalahi panggunaan hadiah utawa bagean apa wae; (ii) kegagalan teknis apa wae, kalebu nanging ora winates kanggo kesalahan komputer, kabel, jaringan, hardware, utawa piranti lunak, utawa piranti mekanik liyane; (iii) ora kasedhiya utawa ora bisa diakses apa wae transmisi, telpon, utawa layanan Internet; (iv) intervensi manungsa sing ora sah ing bagean proses mlebu utawa Promosi; (v) kesalahan elektronik utawa manungsa ing administrasi Promosi utawa pangolahan entri.
  11. Perselisihan: Kontes INI DIPENANG UNDANG-UNDANG Amerika Serikat lan [negara sampeyan / propinsi], TANPA RESPECT TO CONFLICT OF LAWDIN. Minangka syarat melu kontes iki, peserta setuju manawa ana lan kabeh perselisihan sing ora bisa diselesaikan ing antarane para pihak, lan panyebab saka tumindak utawa ana hubungane karo kontes iki, bakal dirampungake kanthi individu, tanpa nggunakake tindakan kelas. , khusus sadurunge pengadilan sing dununge ing [negara sampeyan / provinsi] sing duwe yurisdiksi. Luwih maneh, ing regejegan kasebut, para peserta ora diidini entuk penghargaan, lan kanthi iki ngeculake kabeh hak, ganti rugi, hukuman, utawa kedadeyan, kalebu biaya pengacara sing cukup, kajaba biaya sing ora nyata saka peserta ( yaiku biaya sing ana gandhengane karo kontes iki). Peserta luwih ngeculake kabeh hak kerusakan utawa tambah.
  12. Kebijakan Privasi: Informasi sing dikirimake karo entri tundhuk karo Kebijakan Privasi sing ditulis ing situs web Universitas Hodges. Kanggo maca Kebijakan Privasi, klik kene.
  13. Dhaptar Pemenang: Kanggo njupuk salinan jeneng Pemenang utawa salinan Aturan Resmi iki, kirim panjaluk sampeyan karo envelope sing dicenthang dhewe karo: Departemen Pemasaran Universitas Hodges, 4501 Kolonial Blvd., Fort Myers, Fl 33966, AS. Panjaluk kudu ditampa paling ora tanggal 23 Oktober 2020.
  14. Sponsor: Sponsor kontes kasebut yaiku Departemen Pemasaran Universitas Hodges, 2647 Lingkaran Profesional, Naples, FL 34119 AS.
Translate »