Universitas Hodges Tetep Cedhak Logo

Sugeng rawuh ing Universitas Hodges!

Orientasi Siswa Anyar Hodges (NSO) mbantu Hodges 'Hawks kanggo siyap kanggo pengalaman akademik!

Tombol ing ngisor iki bakal nuntun sampeyan liwat proses lan menehi informasi penting babagan Universitas kita. Miwiti saiki lan kunjungi maneh kapan sampeyan butuh pitulung.

Pesen saka Presiden Dr. Meyer

Mission kita

Universitas Hodges - lembaga nirlaba pribadi - nyiapake siswa supaya bisa sinau kanthi luwih dhuwur sajrone upaya pribadi, profesional, lan sipil.

Kanggo sinau luwih lengkap babagan kenapa Universitas Hodges minangka universitas sing khas ing Southwest Florida, klik kene.

Universitas Hodges

Ngerti Kampus Kita

Gedung Kampus Myers U lan H

Universitas Myus Campus U lan H Bangunan Hodges

Gedung Kampus Myers U

Bangunan Kampus Fort Myers U

Bantuan Keuangan lan Akun Siswa

Bantuan Keuangan Layanan Mahasiswa Universitas Hodges lan Akun Mahasiswa

Layanan Siswa, Pendaftar, lan Pendaftaran

Layanan Mahasiswa Universitas Hodges - Pendaftar lan Pendaftaran

Pustaka

Perpustakaan Universitas Hodges

Bangunan Ilmu Kesehatan Siswa - U

Hodges U Gedung Ilmu Pengetahuan Kesehatan Mahasiswa, Bangunan U

Registrasi Online

Ndhaptar Online Liwat Timer HU!

HU Self-Service ngidini sampeyan ndhaptar utawa njaluk registrasi kanggo kursus ing sesi sing bakal teka, 24/7, 100% online:

  • Mlebu menyang myHUgo
  • Ing bagean HU Self-Service, klik ing Registrasi lan Perencanaan Gelar
  • Pandhuan Registrasi
  • Kanggo ngonfirmasi jadwal kursus sampeyan, klik ing Rencana lan Jadwal
Hodges University myHUgo Self-Service screenshot

Sumber Teknologi

MyHUgo & HU Timer

MyHUgo minangka portal layanan siswa online Universitas Hodges sing kabeh siswa bisa ngakses HU Self-Service kanthi cepet. Kanthi myHUgo, sampeyan bisa ngakses informasi pribadi lan nindakake bisnis Universitas kanthi online.

MyHUgo & HU Timer

Email Siswa

Nalika sampeyan mlebu ing portal MyHUgo link menyang email sampeyan katon ing kaca utama. Hodges bakal nggunakake akun email siswa minangka cara resmi komunikasi karo sampeyan.

Mlebu menyang MyHugo

Canvas

Canvas minangka Sistem Manajemen Pembelajaran online Universitas Hodges, ing endi instruktur lan siswa bisa ngakses materi kursus, ngirim tugas, komunikasi lan kolaborasi kanthi online.

Canvas

Sumber Daya & Dhukungan Tambahan

Universitas Hodges duwe tim IT khusus kanggo nulungi para siswa kanthi macem-macem masalah teknologi sing bisa diduweni. Siswa bisa ngirim lan nglacak panjaluk dhukungan teknologi kanthi online, lan golek cara ngatasi masalah pitulung dhiri lan informasi kepiye. Siswa bakal nggunakake alamat email lan sandhi Hodges kanggo mlebu.

Dhukungan Meja Bantuan IT

Logo Online Universitas Hodges

Dhukungan Siswa

Sumber Pustaka

Pustakawan kasedhiya kanggo mbantu sampeyan milih lan nemokake sumber. Apa sampeyan butuh pitulung kanggo nggoleki database perpustakaan utawa navigasi manual APA, staf perpustakaan kasedhiya kanthi pribadi, liwat telpon utawa email.

Sumber Pustaka

Buku Pegangan Siswa

Buku pegangan siswa bakal dadi pandhuan nalika sampeyan miwiti lan nerusake karir pendhidhikan karo Hodges University.

Buku Pegangan Siswa

Katalog Universitas

Katalog universitas bakal dadi pandhuan kanggo kabijakan akademik institusi sing khusus kanggo program akademik Universitas Hodges.

Katalog Universitas

Syarat & Ketentuan Registrasi

Syarat lan katemtuan registrasi nyedhiyakake persetujuan antarane mahasiswa lan Universitas kanggo kabeh registrasi.

Syarat & Ketentuan Registrasi

Kaca Sumber Siswa

Kaca sumber siswa kasedhiya kanggo kabeh siswa sing bakal nemokake silabus, jam kantor fakultas, publikasi, lan informasi kontak kanggo departemen universitas liyane. Siswa bisa ngakses kaca iki kanthi mlebu menyang MyHUgo.

Kaca Sumber Siswa

Bantuan Keuangan

Paket Bantuan Keuangan

Paket bantuan finansial bisa uga kalebu kombinasi dana hibah, utangan, lan / utawa pendhidhikan kerja. Nampa penghargaan kasebut gumantung marang level dana sing kasedhiya lan kelayakan sampeyan kaya sing ditemtokake dening Aplikasi Gratis Bantuan Siswa Federal (FAFSA).

Bantuan Keuangan

Biaya & Biaya

Akun Siswa

Tim Akun Siswa bisa mbantu tagihan, ngerti kuliah lan biaya, nyiyapake rencana pembayaran, lan liya-liyane.

Akun Siswa

Pilihan pambayaran

Universitas Hodges nawakake macem-macem pilihan rencana pambayaran kanggo mbayar SPP lan biaya saben wulan saben wulan. Kanggo informasi luwih lengkap, siswa bisa mlebu menyang MyHUgo lan mbukak Informasi Akun Siswa.

Pilihan pambayaran

pembayaran maneh

Universitas Hodges wis kerja sama karo BankMobile kanggo nawakake luwih akeh pilihan lan akses luwih cepet kanggo mbalekaken sampeyan.

pembayaran maneh

Logo Lambang HU

Layanan Veteran

Layanan Militer lan Veteran

Ing Universitas Hodges, sampeyan bakal bisa dadi kanca sing Militer ora mung sawetara sing dakkandhakake, nanging level dhukungan sing ngluwihi kelas.

Layanan Veteran

Pengalaman Siswa

Penasihat Akademik

Kantor Pengalaman Siswa kita duwe penasihat siswa khusus sing kasedhiya kanggo mbantu siswa nggawe rencana akademik jangka panjang lan nemtokake target jangka pendek kanggo nggayuh rencana kasebut.

Nelpon Penasehat Akademik ing 800-466-0019

Email Penasehat Akademik

Layanan Karir

Layanan Karir minangka sumber gratis kanggo siswa lan alumni kanggo sinau luwih lengkap babagan bidang karir sing dipilih lan kanggo ngembangake rencana karir.

Layanan Karir

Akomodasi Siswa

Universitas Hodges kanthi aktif ndhukung hak siswa cacat kanggo duwe akses sing padha kanggo pendhidhikan.

Akomodasi Siswa

Judhul IX

Universitas Hodges nduweni komitmen kanggo nggawe lan njaga lingkungan pembelajaran ing endi kabeh wong sing melu kegiatan Universitas bisa sinau bareng ing swasana bebas saka kabeh bentuk pelecehan, eksploitasi, bias, prasangka utawa intimidasi.

Judhul IX

Hak Privasi (FERPA)

Ing pedoman FERPA, siswa duwe hak (1) mriksa lan mriksa cathetan siswa, (2) njaluk amandemen rekaman, (3) idin kanggo pambocoran, lan (4) ngajokake keluhan.

Hak Privasi (FERPA)

Formulir FERPA

Kampus Safety

Kampus Safety

Kantor Keamanan Kampus Universitas Hodges prioritasake keamanan siswa nalika kampus mbukak.

Kampus Safety

Sugeng, Sampeyan Wis Ngrampungake Orientasi Siswa Anyar!

Sampeyan Nindakake!

Matur nuwun wis entuk wektu kanggo akrab karo Universitas Hodges lan departemen dhukungan siswa sing kasedhiya kanggo kabeh siswa. Minangka siswa, sampeyan bakal duwe akses menyang situs iki sajrone karir ing Hodges. Kita ora sabar ngenteni sampeyan mlaku ing panggung nalika sampeyan bakal lulus!

Sampeyan saiki Hawk. Deleng bagean!

Sampeyan bisa nuduhake bangga sekolah kanthi blanja kanthi online ing Hawks Store. Sampeyan bakal nemokake macem-macem barang sing bisa digunakake, saka drive USB lan tumbler nganti sandhangan, lan Hodges Hawk! Apa sing nggawe toko kita beda? Kanggo saben tuku, bagean saka hasil kasebut menyang Dana Beasiswa Hawks.

Toko Hawks

Translate »