Universitas Hodges Tetep Cedhak Logo

Sugeng rawuh ing Kantor Pendaftar ing Universitas Hodges

Mission kita

Liwat pengelolaan cathetan akademik Universitas Hodges, Kantor Pendaftar Universitas bakal dadi sumber kanggo komunitas universitas lan pengacara kanggo para siswa.

Nilai Inti Pendaftar

  • akurasi
  • Integritas
  • Inovasi
  • efficiency
  • Kolaborasi
  • Tanggung jawab

Vision kita

Nambah pengalaman siswa kanthi nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi kanggo dhukungan kanggo misi lan target Universitas Hodges.

Universitas Hodges

Pelayanan Diri Mahasiswa

Siswa Hodges Saiki bisa ngakses ing ngisor iki liwat Timer ing MyHUgo Portal Siswa:

  • Registrasi Online
  • Selehake / Tambah Kursus nganti pungkasan Selehake / Tambah Minggu
  • Panjaluk Transkrip Resmi
  • Deleng Evaluasi Akademik Sampeyan
  • Deleng Sejarah Akademik Sampeyan
  • Ndeleng Kelas
  • Tujuan kanggo Aplikasi Lulusan
  • Ganti Alamat
  • Nganyari informasi Pengusaha
  • Verifikasi Pendaftaran
  • Pangowahan Mayor

Hubungi kita:

Kanggo pitulung tambahan babagan formulir ing ndhuwur utawa kanggo ngubungi Kantor Pendaftar, hubungi (888) 920-3035. Sampeyan uga bisa ngirim email registrar@hodges.edu kanggo njaluk pitulung tambahan.

Translate »