Universitas Hodges Tetep Cedhak Logo

Indikator Prestasi Siswa lan Kinerja Institusi

Sukses siswa kanggo nggayuh tujuan pribadi utawa profesional minangka misi utami Universitas Hodges. Universitas iki ngukur prestasi siswa lan kinerja kelembagaan kanthi sawetara cara, kalebu tingkat penempatan lapangan kerja / lapangan kerja, produktivitas gelar, retensi siswa lan ketekunan, tingkat kelulusan, lan level utang siswa.

Tingkat retensi tahunan ditetepake minangka persentase siswa sing golek gelar sing terdaftar ing musim gugur sing isih didaftarkan ing musim gugur ing ngisor iki. Tarif retensi tahunan diitung kaping pisanan ing Hodges lan kabeh siswa sing terdaftar. Tingkat retensi kanggo siswa sarjana diwenehake ing ngisor iki. Target sing ditemtokake dening Universitas Hodges beda-beda adhedhasar kohort, kanthi 40% kaping pisanan ing Hodges lan 60% kanggo kabeh siswa sing wis mlebu.

COHORT Tiba 2012 - 2013 Tiba 2013 - 2014 Tiba 2014 - 2015 Tiba 2015 - 2016 Tiba 2016 - 2017 Tiba 2017 - 2018 Tiba 2018 - 2019 Tiba 2019 - 2020
Term Pertama ing Hodges
Bachelor's 55% 52% 55% 55% 45% 50% 40% 45%
Kabeh Siswa sing Daftarkan
Bachelor's 65% 63% 65% 69% 61% 63% 68% 63%
Logo Universitas Hodges - Huruf nganggo Ikon Hawk

Siswa asring nglaporake manawa masa jabatan pertama ing perguruan tinggi paling angel, utamane kanggo sing bali sekolah sawise ora duwe sekolah, sing kerja full-time, lan sing ndhukung kulawarga. Universitas Hodges nyedhaki siswa kanthi layanan sing dirancang kanggo mbantu dheweke sukses - utamane sajrone istilah pertama sing kritis.

Tingkat Ketekunan Term ditemtokake minangka persentase siswa sing golek gelar sing terdaftar ing musim gugur sing isih terdaftar ing musim salju sabanjure. Tingkat ketekunan jangka diitung kaping pisanan ing Hodges lan kabeh siswa sing terdaftar.

Ing ngisor iki minangka tingkat ketekunan jangka-kanggo-kanggo kabeh siswa sing golek gelar; mahasiswa anyar sejatine (pisanan ing kuliah); lan para siswa veteran, kanthi saben kohort nggayuh utawa ngluwihi target 50% Universitas Hodges kaping pisanan ing Hodges lan target 70% kanggo kabeh siswa sing terdaftar. Data kasebut nuduhake manawa mayoritas siswa sukses ing masa jabatan pertama lan ndaftar maneh ing Universitas Hodges kanggo masa jabatan kaloro ing perguruan tinggi.

WISI PISAN DI HODGES COHORT Tiba 2012 -WINTER 2013 Tiba 2013 -WINTER 2014 Tiba 2014 -WINTER 2015 Tiba 2015 -WINTER 2016 Tiba 2016 -WINTER 2017 Tiba 2017 -WINTER 2018 Tiba 2018 -WINTER 2019 Tiba 2019 -WINTER 2020 Tiba 2020 -WINTER 2021
Siswa sing Nggoleki Gelar 70% 71% 75% 70% 67% 71% 58% 60% 74%
Freshmen sejati 71% 74% 77% 61% 66% 72% 53% 51% 70%
KABEH APLIKASI ENTERLIS COHORT Tiba 2012 -WINTER 2013 Tiba 2013 -WINTER 2014 Tiba 2014 -WINTER 2015 Tiba 2015 -WINTER 2016 Tiba 2016 -WINTER 2017 Tiba 2017 -WINTER 2018 Tiba 2018 -WINTER 2019 GUGUR 2019 -WINTER 2020 * Tiba 2020 -WINTER 2021
Siswa sing Nggoleki Gelar 75% 77% 76% 78% 75% 76% 76% 65% * 76%
Siswa Veteran 73% 78% 72% 83% 78% 79% 84% 72% * 84%

* CATHETAN: Istilah iki diganggu amarga sekolah ditutup kanthi sementara amarga pandemi SARS-COV-2.

Statistik eksternal digunakake kanggo validasi statistik kerja internal. Sumber data sing digunakake yaiku Florida Education and Training Placed Information Program (FETPIP), sing nglumpukake data ing institusi Independent Colleges & Universities of Florida (ICUF). Ing data paling anyar sing diterbitake, Universitas Hodges nduweni peringkat sing paling dhuwur dibandhingake karo kanca-kanca ICUF, kanthi siswa Hodges terus-terusan peringkat ing ndhuwur limang kanggo rata-rata penghasilan tahunan lulusan sarjana sing digunakake antara 2011 lan 2019. Target Hodges University kanggo siswa sing dilaporake dening FETPIP sing wis entuk gelar sarjana lan sing makarya 65%.

TAHUN NOMBOR GRATIS BACHELOR Nomer sing dienggo PERSEN SING BESAR GRADUAN GOLEKE PUNCA ANNUAL GOLONGAN BUJELOR RUWE HU DI KANGGO BANYAK ICUF
2011 329 244 74% $ 37,940 1
2012 295 214 73% $ 39,092 1
2013 274 205 75% $ 36,166 1
2014 288 198 69% $ 38,334 4
2015 257 202 79% $ 43,179 1
2016 208 142 68% $ 41,691 4
2017 220 170 77% $ 47,092 2
2018 177 123 70% $ 47,176 4
2019 162 112 69% $ 51,300 4

Amarga kangelan mbandhingake tingkat lulusan ing macem-macem institusi, salah sawijining langkah akuntabilitas sing valid digunakake Universitas Hodges kanggo nduduhake prestasi siswa yaiku produktivitas gelar. Produktivitas gelar minangka ekspresi saka total gelar sing dianugerahi ing taun akademik minangka persentasi saka pendaptaran sing padha (FTE) sing padha karo laporan sing dilaporake menyang Sistem Data Pendidikan Postingan Kelas Terpadu (IPEDS). Mula, produktivitas gelar minangka refleksi prestasi siswa ing sakabehe, dudu kanggo bagean cilik saka lembaga mahasiswa, lan menehi ukuran prestasi sing bener ing pirang-pirang institusi. Sanajan Hodges wis ngalami nomer registrasi sing luwih murah ing taun-taun pungkasan, tabel kasebut nuduhake sukses kanthi konsisten ing produktivitas gelar, kanthi 29 derajat dianugerahi saben 100 FTE ing 2019-2020, ngluwihi target saiki 25 derajat saben 100 FTE.

TAHUN FTE ENROLLMEN DEGREES AWARDED PRODUKTIFitas Ijazah
(DEGREES PER 100 FTE)
2009 - 2010 2,274 576 25
2010 - 2011 2,486 610 25
2011 - 2012 2,390 646 27
2012 - 2013 2,176 598 27
2013 - 2014 1,913 559 29
2014 - 2015 1,778 500 28
2015 - 2016 1,473 439 30
2016 - 2017 1,461 441 30
2017 - 2018 1,115 406 36
2018 - 2019 1,015 385 38
2019 - 2020 876 256 29
GRADUASI INTERNAL HARGA 150%
Siswa Sing Nggoleki Gelar Tiba 2007 Tiba 2008 Tiba 2009 Tiba 2010 Tiba 2011 Tiba 2012 Tiba 2013 Tiba 2014
Pisanan ing Hodges Cohort 40% 44% 30% 30% 30% 31% 27% 33%
Kohor Transfer-in 51% 54% 36% 35% 35% 38% 33% 42%
IPEDS KABUPATEN DI ATAS 150%
Siswa Sing Nggoleki Gelar Tiba 2007 Tiba 2008 Tiba 2009 Tiba 2010 Tiba 2011 Tiba 2012 Tiba 2013 Tiba 2014
Rata-rata Tarif Wisuda IPEDS 30% 29% 30% 25% 27% 22% 26% 28%

Kanggo makili Universitas Hodges, langkah asil IPEDS sing anyar bubar dipilih minangka indikator rampung kunci SACSCOC. Sanajan langkah iki mung diklumpukake sawetara taun (kanthi paling anyar ing taun 2020-2021 kanggo kohort 2012), analisis tren awal nuduhake manawa, kanthi kalebu siswa transfer lan paruh waktu, sing luwih akurat nyekel wong diwasa sing kerja sekolah maneh, tingkat penghargaan 8 taun umume kalebu target sing wis ditemtokake yaiku 30%.

Translate »