Universitas Hodges Tetep Cedhak Logo

Sugeng Rawuh ing Layanan Keuangan Siswa

Kantor Pelayanan Keuangan Mahasiswa Universitas Hodges nawakake spesialis khusus kanggo mbantu sampeyan babagan pitulung finansial, akun siswa, lan solusi buku teks.

The misi Kantor Pelayanan Keuangan Siswa kudu fokus ing bidang finansial siswa nalika nyedhiyakake level layanan paling dhuwur lan kesempatan sing padha kanggo menehi dana. Kita nambah kesempatan kanggo akses lan kemampuan kanthi menehi informasi finansial sing akurat lan pandhuan lan dhukungan kanggo siswa lan kulawarga ing lingkungan sing kalebu kerja sama tim lan kolaborasi.

Informasi Kontak Layanan Keuangan

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab Bantuan Keuangan, kayata utang siswa federal / pribadi, hibah federal / negara, FAFSA, lan verifikasi FA:

Telpon - (239) 938-7758

Fax - (239) 938-7889

Email - finaid@hodges.edu

Kanggo informasi babagan Akun Siswa, kalebu biaya kuliah / beya, pambayaran, rencana pambayaran, tagihan pihak katelu, pembayaran maneh, formulir 1098-T, lsp.

Telpon - (239) 938-7760

Fax - (239) 938-7889

Email - sas@hodges.edu

 

Kanggo pitulung karo Solusi Buku Teks, kayata materi kursus (buku fisik, e-book, kode akses), biaya sumber, lan konfirmasi pesanan:

Telpon - (239) 938-7770

Fax - (239) 938-7889

Email - universitystore@hodges.edu

FAQ Biaya Sumberdaya Universitas Hodges.

Rega Fee Sumber Daya Saiki

Informasi Pembayaran

Kudu Nggawe Pembayaran?

Mbayar SPP lan Biaya sampeyan

online - pembayaran bisa digawe nganggo kertu kredit (MasterCard, VISA, utawa Discover) utawa kanthi mriksa elektronik kanthi mbukak myHUgo.

mail - pambayaran cek bisa dikirim menyang Kantor Pelayanan Keuangan Mahasiswa, 4501 Kolonial Blvd. Fort Myers, FL 33966. Mangga lebokake nomer ID siswa ing priksa. Mangga Aja ngirim pambayaran awis (kita seneng nampa pembayaran awis kanthi langsung).

Telpon - kertu kredit (MasterCard, VISA, utawa Discover) utawa pembayaran cek elektronik bisa ditindakake kanthi nelpon (239) 938-7760.

Ing Wong - nggawe kertu kredit (MasterCard, VISA, utawa Discover), mriksa, utawa mbayar dhuwit kanthi langsung menyang Kantor Layanan Keuangan Mahasiswa sing ana ing kampus Naples utawa Fort Myers.

Logo Universitas Hodges - Huruf nganggo Ikon Hawk

Rencana Pembayaran

Rencana pembayaran kuliah & biaya kasedhiya kanggo siswa Universitas Hodges saiki. Rencana pambayaran bisa kalebu biaya kuliah, biaya program / bedane kuliah, biaya kursus, biaya laboratorium, lan biaya wajib liyane. Hubungi spesialis akun mahasiswa ing Kantor Layanan Finansial Mahasiswa kanthi nelpon (239) 938-7760, ngirim email sas@hodges.edu, utawa ngunjungi kampus Napoli utawa Fort Myers kanggo sinau babagan rencana pembayaran.

Tanggal Sarat SPP

Kabeh pembayaran kudu dibayar, kanthi dina kapisan ing kelas kapisan saben wulan 4 wulan utawa langganan 6 wulan (mung UPOWER ™). Kanggo informasi luwih lengkap, waca ing ngisor iki.

Yen sampeyan nggunakake rencana pambayaran, mangga konsultasi karo spesialis akun mahasiswa babagan tanggal sing dijadwalake kanggo saben pambayaran.

Elinga: Pembayaran kudu diwatesi dening deadline yen sampeyan nampa utawa ora ketampa sadurunge tanggal kasebut.

Informasi mbalekaken

Siswa sing Nampa Bantuan Keuangan

Sing nampa pitulung finansial kudu mriksa akun lan disetujoni dening Kantor Layanan Keuangan Mahasiswa sadurunge mbalekaken dhuwit. Yen pitulung finansial wis disetel, sampeyan bisa uga kudu mbayar dhuwit sing diterbitake menyang Departemen Pendidikan Federal utawa Departemen Pendidikan Florida adhedhasar jumlah pitulung asli sing wis dibayar.

Penyesuaian kanggo pitulung finansial bisa dadi asil saka owah-owahan ing jam kredit, pangowahan kelayakan siswa kanggo jinis pitulung tartamtu, utawa kegagalan kanggo ngrampungake Progressive Academic Progress (SAP) sing memuaskan.

Siswa sing nampa pitulung finansial sing dijamin dening Judhul IV Undhang-undhang Pendidikan Tinggi 1992 sing sacara resmi mundur bakal nampa pengembalian dana miturut Amandemen Pendidikan Tinggi taun 1998. Universitas Hodges bakal nemtokake sepira pitulung Judhul IV sing wis ditampa siswa lan ora entuk nalika semana mundur total. Jumlah pitulungan sing dipikolehi diitung kanthi prorated.

Informasi Pembayaran Balik Siswa

Mundur utawa Nindakake Kursus

Siswa bisa mundur amarga ana sebab apa wae lan tanggung jawab ngrampungake prosedur penarikan formal Universitas kaya sing dijelasake ing Kebijakan Penarikan. Kajaba iku, yen siswa ndaftar liwat portal militer online, dadi tanggung jawab siswa kanggo mundur liwat portal militer online sing padha.

Penundaan dianggep kedadeyan nalika tanggal resmi ngirim formulir penarikan utawa ing tanggal Universitas nemtokake manawa siswa mandheg utawa gagal ngrampungake kabijakan akademik sing diterbitake lan ditarik administratif, sing dadi prioritas utama.

Kanggo rincian liyane babagan kabijakan penarikan Universitas, waca ing Katalog Universitas.

Informasi mbalekaken

Nalika saben kursus diwiwiti kanggo periode wiwitan wulan (periode 4 wulan), kelayakan pitulung finansial sampeyan bakal dievaluasi adhedhasar status registrasi kanggo nemtokake manawa / nalika pitulung finansial disalekake lan yen / kapan siswa bakal entuk pengembalian dana. Status pendaftaran siswa didhasarake ing jam kredit nalika aktif mlebu.

Siswa kudu ngerti manawa ora bakal nampa pengembalian dana nganti kabeh biaya kuliah lan ragad wis lunase kebayar. Kredit sing paling awal bisa digawe ing akun siswa paling ora 32 dina sawise biaya kuliah lan biaya wis dibayar kanthi lengkap.

Kelayakan Bantuan Keuangan

Mangga deleng Pandhuan Status Enrollment ing ngisor iki kanggo ditinjau bantuan keuangan nduweni hak adhedhasar jam kredit aktif:

Status Pendaftaran
Kurang-Saka Setengah Suwene Setengah Wayah ¾ Wektu Full-Time
Jam Kredit Aktif 1 - 5 6 - 8 9 - 11 12 utawa liyane
Grant PELL Federal * ¼ Layak ½ Layak ¾ Layak Kelayakan Lengkap
SEOG Federal * Ora nduweni hak ½ Layak ½ Layak Kelayakan Lengkap
Grant EASE Negara * Ora nduweni hak Ora nduweni hak Ora nduweni hak Kelayakan Lengkap
FSAG Negara * Ora nduweni hak Ora nduweni hak Ora nduweni hak Kelayakan Lengkap
Pinjaman Federal * Ora nduweni hak Kelayakan Lengkap Kelayakan Lengkap Kelayakan Lengkap

* Gumantung saka eligibility siswa kanggo pitulung finansial federal / negara.

Deleng informasi tanggal mbalekaken lan mbayar dhuwit finansial ing Kalender Acara Siswa ing myHUgo.

1098 - Formulir

Manfaat Pajeg kanggo Pendidikan Tinggi, Nggunakake Formulir Pajak 1098-T

Kredit tax Peluang Amerika (sadurunge Pangarep-arep) lan Seumur Hidup bisa kasedhiya yen sampeyan mbayar biaya pendidikan sing luwih dhuwur. Kanggo mbantu sampeyan nuntut kredit kasebut, Universitas Hodges bakal ngajokake formulir pajak 1098-T karo Layanan Pendapatan Internal (IRS) nganti tanggal 31 Maret saben taun.

Informasi kasebut ora nuduhake saran tax saka universitas, amarga tanggung jawab wajib pajak kanggo nemtokake nduweni hak kanggo kredit. Aja hubungi Universitas Hodges babagan saran pajak kanggo kredit iki. Kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan kredit pajak Peluang Amerika lan Seumur Hidup, waca Publikasi IRS 970 - Manfaat Pajeg kanggo Pendidikan Tinggi utawa hubungi Layanan Pendapatan Internal langsung ing (800) 829-1040. Kanggo pitakon tartamtu babagan informasi sing diwenehake ing formulir pajak 1098-T, hubungi Universitas Hodges ing (239) 938-7760.

FAQ Formulir Pajak 1098-T

Penagihan Pihak katelu

Nalika organisasi, dudu duweke siswa utawa anggota kulawarga, nggawe komitmen kanggo mbayar biaya pendhidhikan kanggo siswa, dheweke dianggep dadi sponsor pihak katelu dening Hodges University. Yen pembayaran kudu dibayar ing akun siswa, sponsor bakal ditagih dening Universitas. Proses pambayaran iki dianggep minangka tagihan pihak katelu.

Pembayaran sponsor tundhuk karo syarat pelaporan federal sing padha karo pitulung finansial liyane. Sawetara sponsor ora mbutuhake invoice tagihan lan diterbitake dening universitas liwat Kantor Layanan Keuangan Mahasiswa.

Apa sampeyan mahasiswa utawa sponsor, sampeyan bakal nemokake wangsulan ing pitakon sing asring ditakokake (FAQ) babagan cara tagihan pihak katelu lan cara pembayaran diproses. Yen sampeyan duwe pitakon tambahan utawa butuh informasi luwih lengkap, hubungi Kantor Layanan Keuangan Siswa ing (239) 938-7760 utawa sas@hodges.edu.

FAQ Penagihan Pihak katelu kanggo Sponsor

FAQ Penagihan Pihak katelu kanggo Siswa

BankMobile

BankMobile

BankMobile, Divisi Bank Pelanggan, ngolah pambayaran dana siswa kanggo Universitas Hodges uga sawetara institusi pendidikan tinggi liyane ing Amerika Serikat. Kanggo informasi luwih lengkap babagan BankMobile, ngunjungi link iki.

 

Klik kene kanggo ndeleng kontrak institusi kita karo BankMobile, Divisi Pelanggan Bank.

Translate »