Ngerti Saiki Apa sing Diketahui Saiki

Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesAlumni

Ngerti Saiki Apa sing Dikenal Saiki - #MyHodgesStory Martha "Dotty" Faul

Jauh sadurunge Martha "Dotty" Faul ndhaptar ing Universitas Hodges, dheweke ngentekake meh 20 taun gawe karir ing penegak ukum ing Kantor Sheriff County DeSoto lan Kantor Sheriff County Charlotte.

Saka patroli dalan kerja minangka wakil serheriff nganti nangani investigasi kriminal minangka detektif, Faul wis ndeleng lan nyekseni apa sing ora bisa dibayangake. Lungguh ing sisih ukum sing paling rentan tumrap kasunyatan menungsa sing negatif lan keras, Faul pensiun ing wulan Agustus 2009 lan mbukak usahane dhewe, Justice Investigations Services, Inc.., ing 2010 minangka cara kanggo menehi pitulung marang wong-wong sing butuh.

Nalika wiwit mbukak bisnis, dheweke ngerti pentinge gelar sing bisa diwenehake kanggo mbangun perusahaane. Nalika makarya ing Kantor Sheriff Charlotte County, wakil saka Universitas Hodges (banjur dikenal minangka International College) dibukak kanggo ngrembug babagan penawaran kursus.

"Aku getun ora njupuk dheweke nalika nawarake," dheweke ngguyu. "Nanging nalika bali sekolah, aku kelingan Hodges, mula aku mlebu sekolah bisnis ing taun 2009."

Sawise ngentekake nem wulan ing program bisnis lan kerja ing sales ing pesisir wétan Florida, Faul ngerti bakate luwih cocog kanggo keadilan pidana, dudu bisnis, mula dheweke ganti program gelar, njupuk kabeh kelas kanthi online.

Minangka mahasiswa online, dheweke ngakoni, "Aku rumangsa wis entuk perhatian luwih akeh amarga dewan diskusi ngidini aku kesempatan ngomong, lan instruktur wis siyap kasedhiya. Aku ora prelu kuwatir wektu entek ing pungkasan kelas lan cepet-cepet mlebu ngarep kanggo takon karo profesor. ”

Nggawe pengalaman babagan penegak ukum taun suwene kanggo program gelar, Faul nyadari yen akeh pekerjaan profesionale mung fokus ing sawijining bidang, lan kepiye kursus kasebut menehi wawasan sing penting babagan arena sing amba yaiku keadilan pidana.

"Kursus kasebut mulang babagan manajemen, koreksi lan keadilan remaja. Aku sinau akeh babagan sejarah keadilan pidana lan macem-macem budaya nyedhaki keadilan pidana, "jarene.

Entuk dheweke Gelar Sarjana Kehakiman Kriminal ing 2012, dheweke fokus marang usaha kanggo nggawe bisnise. Dheweke lan tim saka 20 profesional investigasi kerja karo negara bagian Florida kanggo nulungi wong-wong miskin ing sistem keadilan pidana sing ora bisa mbela hukum. Makarya raket karo pengacara, Faul lan tim nggunakake keahliane kanggo mbantu nglumpukake kasunyatan, bukti lan informasi kanggo nggawe kasus sing efektif.

Nalika kasus kasebut kalebu saka penipuan nganti pembunuhan nganti wong sing ilang, Faul nggunakake keahliane ing deteksi ngapusi lan penipuan kanggo mbantu investigasi; Nanging, amarga sifat bisnis lan hubungane karo sistem hukum, dheweke banjur bali menyang Hodges kanggo nerusake pendhidhikan, mung saiki ing bidang hukum.

"Aku ngomong karo Dr. [Char] Wendel, lan dheweke kandha yen studi hukum beda banget karo keadilan pidana, nanging aku wis ngerti yen aku seneng banget, lan kekarone pancen bisa bebarengan," jarene .

Ndhaptar ing Master of Science ing Ilmu Hukum program gelar ing 2016, Faul ngakoni kurikulum lan tugas sing nggawe dheweke bisa menehi kontribusi kanggo bisnis kanthi cara sing anyar. Sinau babagan tort, kepatuhan lan ringkesing kasus, Faul nggunakake ilmu kasebut kanggo mbantu ngowahi cara dheweke lan tim supaya bisa mbantu para pengacara.

“Ngerti cara hukum bisa mbantu sampeyan luwih akeh nalika sampeyan metu ing dalan. Yen aku ngerti apa sing bakal kedadeyan ing ruang sidang lan kenapa dheweke butuh prekara tartamtu, mula kasusku bakal luwih apik, ”jarene. "Saiki, ing sisih liyane, aku ngerti apa sing kudu ditindakake, mula aku bisa ngirim menyang pengacara kanggo mbantu."

Mung kari sawetara minggu sadurunge dheweke lulus ing Desember 2017 kanthi gelar master, Faul ngarep-arep njupuk ilmu lan pengalaman profesional lan ngembangake bakat ing bidang piwulang.

"Aku wis ngalami pirang-pirang perkara, lan aku pengin menehi bali sawetara, lan mulang minangka cara sing apik kanggo nindakake. Supaya bisa nuduhake sawetara pengalamanku lan nuduhake sawetara ilmu sing wis dakkerteni lan kepiye cara ngetrapake - iku bakal nguntungake tumrap aku. ”

 

#HodgesMyStory Dottie Faul
Translate »