Tag: Tetep Cedhak adoh

Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesAlumni

Hodges Alumnus Nampa Penghargaan Ketua Kamar Napoli

Sugeng, Dave Weston! Hodges Alumnus Nampa Penghargaan Ketua Kamar Napoli Dave Weston, kepala pejabat operasi ing Naples Lumber & Supply, minangka panampa Penghargaan Ketua Kamar Napoli Chili taun 2019. Weston diajeni amarga dedikasine kanggo perbaikan komunitas lan dhukungan terus kanggo ruang kasebut. Dheweke bakal diakoni ing Chamber's [...] Read More
Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Link Antarane Pendidikan Tinggi lan Tenaga Kerja

Ditulis dening: Dr. John Meyer, Presiden, Universitas Hodges Kanthi enem derajat pamisahan, sampeyan ora bisa nyambung. Hubungan antara pendhidhikan sing luwih dhuwur lan tenaga kerja langsung. Ing Universitas Hodges, kita ngerti hubungan antara pendhidhikan lan katrampilan profesional lan wis ngrancang gelar lan sertifikasi khusus kanggo ngisi kebutuhan tenaga kerja [...] Read More
Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Kita Bangga nampilake Perawat 2019!

Sugeng Para Perawat 2019! Tanggal 10 Mei 2019, Universitas Hodges bangga dadi tuan rumah Upacara Pinning kanggo perawat sing wis lulus taun iki. Cara sing apik kanggo ngrameke Minggu Perawat! Upacara Pinning kita minangka wektu khusus kanggo perawat lan sesi 2019 minangka acara liyane sing luar biasa. Saben perawat kerja keras kanggo nggayuh [...] Read More
Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Acara Zonta lan Pemberdayaan Sukses

Acara Kehormatan lan Pemberdayaan Zonta Club of Naples sing dianakake ing Universitas Hodges sukses tenan! Pemimpin lan peserta komunitas padha nglumpuk ing Kampus Naples kita tanggal 18 April 2018, kanggo sinau luwih lengkap babagan nguatake awake dhewe lan komunitas ing acara Zonta's Honor and Powers. Hodges seneng banget dadi tuan rumah acara iki kanthi kemitraan karo [...] Read More
Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Kursi Abang

Tim Eksekutif Universitas Hodges Ngrameke Gerakan Kursi Abang (LR) Teresa Araque, AVP Marketing / PIO; Dr. John Meyer, Presiden; Erica Vogt, VP Eksekutif Operasi Administratif; Tracey Lanham, Dekan Mitra, Sekolah Teknologi Fisher; lan Dr. Marie Collins, VP Senior Akademik. Miturut sitwithme.org, Gerakan Kursi Abang uga diarani Sit With [...] Read More
Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Kepala Jaringan Alumni Anyar Joe Turner

Sugeng rawuh, Joe Turner! Kita Seneng Nduwe Sampeyan. Turner Dinamai Marketing Senior lan Pencipta Konten Outreach Alumni ing Universitas Hodges 10 April 2019 –NAPLES / FORT MYERS, FLA - Joe Turner wis bali menyang Universitas Hodges dadi Senior Marketing lan Alumni Outreach Content Creator. Ing posisi kasebut, dheweke tanggung jawab kanggo ngawasi inisiatif hubungan alumni universitas, saliyane nggawe […]

Read More
Universitas Hodges Tetep Cedhak. Go Far. Artikel #HodgesNews

Sugeng Mahasiswa EMS

Hodges Siswa EMS Kasedhiya 1st! Siswa saka program Layanan Medis Darurat Universitas Hodges saingan ing Panther EMS Challenge taunan kaping enem ing Lake Worth, FLA akhir minggu kepungkur. Acara kasebut dianakake dening Palm Beach State College. Tim saka saindhenging negara kasebut diadili ing macem-macem skenario darurat. Saka 18 tim sing [...] Read More
Translate »