Universitas Hodges Tetep Cedhak Logo

Kemajuan Universitas

Peran departemen Kemajuan Universitas yaiku ngembangake hubungan karo alumni, kanca, lan komunitas sing luwih gedhe kanggo ndhukung misi sekolah kanggo nyiapake siswa supaya bisa sinau kanthi luwih dhuwur ing upaya pribadi, profesional, lan sipil. Sing ana gandhengane karo Universitas Hodges ngerti manawa sekolah iki pancen unik. Iki minangka komunitas sing beda-beda kanthi individu sing duwe macem-macem minat lan karier.

Ing kene, ora ana rong jalur sing mirip.

Nanging, siji ide umum sing nemtokake konstituensi kita, yaiku kerja keras lan kepinginan kanggo ngrampungake prekara-prekara sing hebat, kanggo maju, lan nggawe urip sing luwih apik kanggo awake dhewe, kulawarga, lan komunitas.

Sawise sampeyan digandhengake karo Universitas Hodges, dadi tandha manawa sampeyan dadi pimpinan sing duwe kepemilikan sejatine.

engagement

Kanthi luwih saka 6,000 lulusan, Aliansi Pendidikan Perusahaan sing saya akeh, lan koneksi B2B, kita duwe komitmen kanggo ngladeni sampeyan sawise lulus utawa dadi kolega komunitas. Asosiasi sampeyan karo Universitas Hodges penting kanggo kita, lan kita pengin krungu saka sampeyan

 

Pengalaman sampeyan, minangka mahasiswa utawa kanca, migunani kanggo pertumbuhan lan upaya kamajuan. Coba dianyari karo apa sing sampeyan lakoni saiki lan cara sing sampeyan ngerteni Universitas Hodges ngiyatake peranane ing jagad iki… lan mesthi wae, sering dolan!

Kemajuan Universitas Hodges sing digambarake dening Lulusan Perawat kita sing ditampilake karo Thelma Hodges ing resepsi wisuda

dhukungan

Pendhukung Universitas Hodges ngerti manawa hadiah kasebut yaiku ngelingi asil pungkasan. Iki yaiku babagan nyediakake dhukungan sing dibutuhake, ing wektu sing paling kritis, kanggo individu, supaya dheweke bisa ngrampungake target- target sing dadi landasan kanggo nggawe urip lan komunitas luwih apik. Kita kabeh ngerti manawa pendhidhikan bisa ngowahi urip lan pangowahan ora bakal murah.

Nanging, gelar utawa sertifikasi sing dipikolehi ora bakal bisa dijupuk lan prestasi individu nggawe anggota komunitas anyar sing wis melu aktif. 

Dhukungan sampeyan, sing duwe, lan bakal ngganti lintasan urip.

Kita ora bisa matur nuwun kanthi cukup kanggo kabeh dhukungan iki, nanging sampeyan bakal nyoba!

Tetep aman! Lan tulung dihubungi!

Angie Manley

Kanggo nuduhake asosiasi Universitas Hodges utawa sinau babagan cara sampeyan bisa ndhukung siswa Universitas Hodges, hubungi Angie Manley, Direktur Kemajuan Universitas, 239.938.7728 UTAWA email ing amanley2@hodges.edu.

Or

Klik ing link ing ngisor iki kanggo nuduhake dhukungan sampeyan saiki!

Translate »