Придружете се на нашиот погон за донирање миленичиња и лица

Лого за нега на јастребите

Придружете се на нашиот погон за донирање миленичиња и лица

Да ја поддржиме нашата заедница и да им помогнеме на другите! Универзитетот Хоџс се здружи со Банката за храна Хари Чапин и Спасувањето на животни од наследството на Брук, за да собере предмети за сиромашните семејства и нашите крзнени пријатели. Придружете ни се со донирање од 1 јуни - 15 јуни 2020 година.

Можете да направите разлика!

Отфрлете ги вашите донации во холот на зградата У, лоциран на 4501 Колонијален бул., Ft. Маерс, Флорида 33966.

Погледнете подолу за идеи за донации и за нашите флаери за настанот.

Идеи за донации за банка за храна Хари Чапин

 • Конзервирано месо и риба
 • Овошје (чаши, конзервирани, сушени)
 • Зеленчук (конзервирана)
 • супи
 • Ceитарки за појадок
 • овес
 • Путер од кикирики
 • Рајс
 • Тестенини
 • Макарони и сирење (бокс)
 • Инстант пире од компири
 • Сув грав

Идеи за донации за наследство на Брук за спасување на животни

 • Сува храна за кучиња
 • Сува храна за мачки
 • Легло за мачки
 • Хартиени крпи
 • Ракавици за еднократна употреба
 • Бензински картички за транспорт
 • Месечно превентивно средство за болви / крлежи
 • Копирајте хартија
 • Детергент за перење
 • Кеси за ѓубре (13 литри)
 • Кајгана
 • Спреј за дезинфекција
 • Санитација на рацете
 • Поштенски врски
 • Тешки карабини
 • Клорокс / лизолни марамчиња
 • Сапун за садови од зори
 • Јаки од Мартингејл - сите големини
 • Поводници што не се собираат: 1 инч или повеќе
 • Гребаници за мачки
 • Корпи за складирање со капаци
 • Кеси со поштенски блок: големина на сендвич, кварта или галон
Слика за поддршка на рацете на универзитетот Хоџс
Слика за поддршка на поклонот за донирање на рацете за помош донирање Контактирајте го универзитетот Хоџс

Бидете истакнати на социјалните медиуми!

За донации за миленичиња, испратете фотографија од вас и вашето домашно милениче (со имиња) на taraque@hodges.edu.

Донациите со храна само ќе бидат фотографирани за социјалните мрежи за време на породувањето.

Прашања? Контактирајте не!

Контактирајте ја Тереза ​​Араке
Јавете се: (239) 598-6274
Е-пошта: taraque@hodges.edu
4501 Колонијален бул., Ft. Мајерс, ФЛ 33966

Translate »