Категорија: Argosy

Универзитетот Хоџис останете во близина. Оди далеку. Написи # ХоџЕвс

Универзитетот Хоџс ги поздравува студентите за трансфер во Аргоси

Универзитетот Хоџис ги поздравува студентите за трансфер во Аргосиј додека Универзитетот Аргосиј објави дека е затворен, Универзитетот Хоџис е подготвен и подготвен да им помогне на студентите од Аргоси кои сакаат да се префрлат на друг универзитет Ние им нудиме на студентите мноштво опции за дипломи кои ќе им овозможат лесно да пренесуваат кредити за да одговараат на нивните дипломи и образовни цели. Познат по нашата способност [...] Прочитај повеќе
Translate »