Категорија: Настани во заедницата

Лого за нега на јастребите

Придружете се на нашиот погон за донирање миленичиња и лица

Придружете се на нашиот погон за донирање миленичиња и лица Да ја поддржиме нашата заедница и да им помогнеме на другите! Универзитетот Хоџс се здружи со Банката за храна Хари Чапин и Спасувањето на животни од наследството на Брук за да собере предмети за сиромашните семејства и нашите крзнени пријатели. Придружете ни се со донирање од 1 јуни - 15 јуни 2020 година. Можете да направите [...] Прочитај повеќе
Стилвел Ентерпрајзс и Универзитетот Хоџс се здружуваат за напорите за помош на Бахамите. Погледнете ја листата на предмети потребни за отпаѓање во нашите кампуси во Форт Мајерс или Неапол, 6 септември - 12 септември 2019 година

Можете да помогнете! Колекција за помош на ураганот Доријан за Бахамите

Стилвел Ентерпрајзс и Универзитетот Хоџс се придружат на напорите за помош на Бахамите Ураганот Доријан ги уништи Бахамите, а тамошните жители имаат очајна потреба од помош. Универзитетот Хоџс, кампусите во Форт Мајерс и Неапол се места за напуштање на напорите за помош на Бахамите. Предметите што ги собираме ќе бидат однесени директно на Бахамите, благодарение на Stilwell Enterprises. Хоџи [...] Прочитај повеќе
Универзитетот Хоџис останете во близина. Оди далеку. Написи # ХоџЕвс

Почест и зајакнување на Зонта Успех

Настанот за чест и зајакнување на Зонта клубот од Неапол одржан на Универзитетот Хоџс беше голем успех! Лидерите и учесниците на заедницата се собраа во нашиот кампус во Неапол на 18 април 2018 година, за да дознаат повеќе за зајакнување на себе си и на нивната заедница на настанот Почест и зајакнување на Зонта. Хоџис е задоволен што беше домаќин на овој настан во партнерство со [...] Прочитај повеќе
Универзитетот Хоџис останете во близина. Оди далеку. Написи # ХоџЕвс

Вработените во универзитетот Хоџис донираат над 500 играчки на играчки за кутии

Вработените на универзитетот Хоџис донираат над 500 играчки на играчки за сандаци Секоја година, вработените во универзитетот Хоџис ги слават празниците со подарување на деца. Годинава, тие широко ги отворија своите срца и донираа над 500 играчки за Играчки за Тотс. „Дарежливоста на сите наши факултети и вработени е пријатна“, рече д-р Johnон Мејер, претседател, [...] Прочитај повеќе
Translate »