Категорија: Хоџи Поврзете се

Универзитетот Хоџис останете во близина. Оди далеку. Написи # ХоџЕвс

Hodges Connect помага да се пополнат празнините на работната сила

Универзитетот Хоџс помага да се пополнат празнините на работната сила со Хоџс Поврзете Универзитетот Хоџс одговара на повикот за развој на вештини за работна сила со нашата иницијатива за професионално обучување, Професионално образование и обука (ПЕТ), наречена Хоџ Конект. Хоџис Конект е за давање на нашата работна сила конкурентна предност и е дизајнирана да ја подготви работната сила со потребните вештини од работодавачот потребни за [...] Прочитај повеќе
Лого на PET Hodges Connect. Професионално образование и обука што нуди реален живот. Вештини во реалниот свет.

Универзитетот Хоџс го објави Хоџ Конект

Пополнување на празнината на работната сила со иницијатива за стручно оспособување: Универзитетот Хоџс објави дека Хоџ се поврзе Јазот во вештините на работната сила е нешто за што разговарале повеќе организации за развој на деловни активности со години. Корпорациите бараат решенија. Универзитетот Хоџис одговара на овој повик со својата иницијатива за професионално обучување, Професионално образование и обука (ПЕТ), наречена Хоџи Конект. „Хоџис Конект е […]

Прочитај повеќе
Translate »