Категорија: Училишта

Универзитетот Хоџис останете во близина. Оди далеку. Написи # ХоџЕвс

Хоџис го води патот со компјутерски дипломи

Вонреден декан Трејси Ланам води на патот кон технологијата на универзитетот Хоџис Вонреден декан Трејси Ланам е во првите редови на поканата на жените да се приклучат на полето на технологијата со донесување програми за девојчиња во средно и средно училиште. Затоа професорката Ланам е вклучена во NCWIT каде што неуморно работи на донесување на [...] Прочитај повеќе
Универзитетот Хоџис останете во близина. Оди далеку. Написи # ХоџЕвс

Црвениот стол

Извршниот тим на универзитетот Хоџи го слави движењето „Црвениот стол“ (LR) Тереза ​​Араке, АВП маркетинг / ПИО; Д-р Johnон Мејер, претседател; Ерика Вогт, извршен директор за административни операции; Трејси Ланам, соработник декан, Технолошко училиште на Фишер; и д-р Мари Колинс, виш заменик за академски работи. Според sitwithme.org, движењето „Црвениот стол“ се нарекува и „Седи со [...] Прочитај повеќе
Translate »