Универзитетот Хоџис останете во близина Логото „Оди далеку“

Дали сте подготвени да се приклучите на следното ниво во високото образование?

На универзитетот Хоџс, ние сме посветени на ангажирање само на најдобрите факултети и персонал за поддршка на нашите студенти на нивните патишта кон успехот. Ако имате страст да им помагате на другите да ги постигнат своите цели, тогаш ве сакаме во нашиот тим. Ако ова звучи како вас, изберете една од нашите можности за вработување и доставете резиме.

Бидете инспиративни. Придружете се на тимот на Универзитетот Хоџис денес!

За вработувањето на Хоџис

Разговор со Глорија Врен, директор за човечки ресурси:

Која е најдобрата работа за работа на Универзитетот Хоџис?

„Најдобри три причини ќе бидат:

Луѓето кои работат тука. Хоџис за многумина е второ семејство и никогаш не сум видел толку многу луѓе да имаат таква страст и да работат толку напорно заедно за заедничката цел да го направат Хоџис најдобриот универзитет не само во Југоисточна Флорида, туку и каде било.

Имаме и многу разновидна и инклузивна работна сила - секој овде е од некое друго место - и мислам дека поради тоа вработените многу повеќе прифаќаат луѓе од други култури или потекла.

Ние сме многу иновативна организација со тоа како им презентираме часови на студентите и станавме институција која е многу флексибилна и може брзо да се промени, како што бараат потребите на универзитетот или високото образование “.

Кои се некои од придобивките од вработувањето со Хоџис У?

„Универзитетот Хоџс се наоѓа на прекрасен кампус во сончевиот Форт Маерс, Флорида, е без тутун и заработи Работно место во сина зона назначување, (прва високообразовна институција што го стори тоа во регионот) што поттикнува здрави навики. Покрај тоа, сите позиции со полно работно време вклучуваат дарежлив пакет бенефиции што може да вклучува здравствени придобивки, осигурително покритие и откажување од школарина “.

Лого на Универзитетот Хоџис - Писма со икона со јастреб

Искуства на факултет и персонал

Која е најдобрата работа за работа тука?

„Гледајќи како животот на студентите се менува. Тоа само прави сè што правам тука значајно “, Тереза ​​Араке, службеник за маркетинг / јавни информации на АВП

„Семејство. Јас го имам своето „домашно“ семејство и моето „работно“ семејство и не можев без ниту едно. Имаме луди денови исто како и секоја друга организација, но на крајот на денот, она што го правиме тука е навистина посебно. Луѓето доаѓаат тука за да ја сменат траекторијата на благосостојбата на целото нивно семејство и ние треба да помогнеме “, Ерика Вогт, извршен потпретседател на административно работење

„Една од најдобрите работи во врска со работата на Универзитетот Хоџис е тесната и поддржувачка култура на нашиот персонал. Тие се најпосветената и најпрофесионалната група на луѓе со кои некогаш сум имал привилегија да работам “, D.он Д. Мејер, ДБА, претседател

Одрекување за вработување

Универзитетот Хоџс е работодавец со еднакви можности и не прави дискриминација врз основа на раса, боја, религија, пол, сексуална ориентација, национално потекло, возраст, попреченост или какви било други заштитени карактеристики според законот во своите практики за вработување. Сите понуди за вработување се условени со успешно завршување на проверка на позадина и тест за лекови.

Универзитетот Хоџс е приватен, непрофитен, регионално акредитиран универзитет лоциран во југозападна Флорида, кој првенствено им служи на возрасни студенти.

Годишен извештај за безбедност на Хоџис (информации и политика на Клири) и статистика за криминал може да се најдат на: Страна за информации за потрошувачи. Извештајот за безбедност го опишува Годишниот план за безбедност на Хоџис и извештајот за статистиката на криминалот ги наведува бројот и видовите на злосторства извршени на или во близина на кампусот секоја година.

До степенот што Општата регулатива за заштита на податоците („GDPR“) е применлива за мене, јас со ова се согласувам за обработка на моите лични податоци дефинирани со GDPR за целите наведени и предвидени во политиките на Хоџис, изменети од време на време Јас разбирам дека во одредени околности, имам право да се спротивставам на обработката на моите лични податоци. Понатаму разбирам дека имам право да барам (1) пристап до моите лични податоци; (2) исправување на грешки или грешки и / или бришење на моите лични податоци; (3) дека Хоџис ја ограничува обработката на моите лични податоци; и (4) дека Хоџ ги обезбедува моите лични податоци на барање во преносен формат.

Translate »