Универзитетот Хоџис останете во близина Логото „Оди далеку“

Високо образование кое го предаваат образовани професионалци

Факултет и персонал на Хоџис У

Хоџис У нуди единствено образование кое не може да се најде на друго место, без разлика дали го стекнувате образованието на кампусот, преку Интернет или во мешан формат. Зошто? Нашиот факултет, придружниот факултет и вработените имаат една цел - да ви помогнат да успеете! На Хоџис, ги разбираме предизвиците на возрасните ученици кои имаат кариера и семејни обврски. Затоа еволуиравме за да ви ги обезбедиме потребните алатки за да успеете и во образованието и во вашата кариера.

Деканите на секое наше училиште се посветени на вашиот успех. Тие одвојуваат време да се состанат со вас за да ви помогнат во надминување на сите предизвици што може да ги доживеете. Политика на отворена врата значи дека секој од нашите декани е достапен. Ве молиме, посегнете, дури и само да се претставите. На Универзитетот Хоџ, нашите декани сакаат да ги постигнете своите образовни цели! Дозволете ни да ви помогнеме на патот.

Со нашите членови на Факултетот, ќе најдете ангажиран факултет и дополнителен факултет кои обезбедуваат колеџ-еден на еден што го заслужувате. Нашите мали димензии на часови го олеснуваат приемот на индивидуализирано внимание од суштинско значење за да ги постигнете целите за образование и кариера. Учењето е животно дело и ние сме тука за да ве поддржиме додека расте вашата потреба за понатамошно знаење. Плус, бидејќи нашите членови на факултет на универзитет се искусни во областите што ги предаваат, ќе научите повеќе од теоријата и многу од она што го учите може да се примени на вашата сегашна позиција.

Нашиот персонал е тука за вас. Од нашите поздравувачи до приеми до финансиска помош и вработени во центарот за услуги на ветерани - ве покривме. Нашиот персонал е тука да ви помогне во секој чекор, дури и по дипломирањето.

Лого на Универзитетот Хоџис - Писма со икона со јастреб
Translate »