Универзитетот Хоџис останете во близина Логото „Оди далеку“

Добредојдовте во Библиотеката на Универзитетот Хоџ

За да ви помогне да ги задоволите вашите потреби, библиотеката Тери П. Мекмахан нуди различни услуги и материјали на студенти, факултети, вработени и алумни на Универзитетот Хоџис.

Ние ви олеснуваме да ги добиете потребните информации. Поврзете се со специјалист за предмет за да ве водат низ истражување, најдете простор за учење самостојно или со група и лоцирајте книги, статии и повеќе за да го поддржите вашето академско искуство. Застанете за посета! Тука сме да помогнеме.

Е-библиотека

Пребарувајте во библиотеката за информации, статии, списанија, книги, е-книги, филмови, документи за е-влада и повеќе преку нашата колекција на специјализирани академски ресурси. Многу предмети се достапни на Интернет веднаш. Повеќето физички материјали проверуваат 3-4 недели и се обновуваат 2 пати. Меѓу-библиотечни заеми дозволете ни да лоцираме дополнителни материјали од скоро која било колекција во земјата.

Лого на Универзитетот Хоџис - Писма со икона со јастреб
Translate »