Универзитетот Хоџис останете во близина Логото „Оди далеку“

Добредојдовте во канцеларијата на матичарот на Универзитетот Хоџ

Нашата мисија

Преку управувањето со академските досиеја на Универзитетот Хоџис, Канцеларијата на Секретарот на Универзитетот ќе служи како ресурс за универзитетската заедница и ќе се залага за студентите.

Основни вредности на матичарот

 • точност
 • Интегритет
 • иновации
 • Ефикасност
 • Соработка
 • Одговорност

нашата визија

Подобрување на студентското искуство преку обезбедување висококвалитетна услуга за поддршка на мисијата и целите на Универзитетот Хоџ.

Универзитет Хоџс

Студентски самопослужување

Тековните студенти Хоџис У можат да пристапат до следново преку самопослужување во MyHUgo Студентски портал:

 • Интернет регистрација
 • Откажи / додаде курсеви до крајот на Неделата на паѓање / додавање
 • Официјално барање за препис
 • Погледнете ја вашата академска евалуација
 • Погледнете ја вашата академска историја
 • Преглед на оценки
 • Намена за аплицирање за постдипломски студии
 • Направете промена на адреса
 • Ажурирајте ги информациите за работодавачот
 • Потврда за запишување
 • Промена на мајор

Контактирајте не:

За дополнителна помош со кој било од горенаведените обрасци или контактирајте ја Канцеларијата на регистраторот, јавете се на (888) 920-3035. Вие исто така може да испратите е-пошта registrar@hodges.edu да побара дополнителна помош.

Translate »