Универзитетот Хоџис останете во близина Логото „Оди далеку“

Унапредување на универзитетот

Улогата на одделот за напредување на универзитетот е да негува односи со алумни, пријатели и поголема заедница за поддршка на мисијата на училиштето да ги подготви студентите да го користат високото учење во нивните лични, професионални и граѓански потфати. Оние кои се поврзани со Универзитетот Хоџс разбираат дека ова училиште е навистина уникатно. Тоа е прекрасно разновидна заедница полна со лица со различни интереси и кариери.

Тука, нема две патеки слични на.

Сепак, единствената заедничка основа што ги дефинира нашите изборни единици е напорната работа и желбата да се постигнат големи работи, да се фалсификува напред и да се создаде подобар живот за себе, за своето семејство и заедницата.

Откако ќе бидете поврзани со Универзитетот Хоџ, јасно е дека сте лидер кој прифаќа вистински гриз.

ангажирање

Со над 6,000 дипломирани студенти, нашите растечки корпоративни образовни сојузи и нашите B2B врски, ние сме посветени да ви служиме добро по дипломирањето или како колега од заедницата. Вашата асоцијација со Универзитетот Хоџис е важна за нас и сакаме да слушнеме од тебе

 

Вашето искуство, без оглед дали сте како студент или како пријател, е вредно за нашиот раст и за нашите напори за напредување. Ве молиме, ажурирајте не со тоа што го правите сега и со начините на коишто гледате Универзитет Хоџс зајакнување на нејзината улога во вашиот свет… и секако, често посетувајте!

Напредокот на универзитетот Хоџис, прикажан од нашите дипломирани медицински сестри, претставени со Телма Хоџис на нивниот прием за дипломирање

поддршка

Поддржувач на Универзитетот Хоџис разбира дека нивниот дар е да се има предвид крајниот резултат. Станува збор за обезбедување на потребната поддршка, во најкритичното време, на една личност, со цел тие да ја завршат својата цел - цел што е камен-темелник за подобрување на нивните животи и заедница. Сите знаеме дека образованието може да го промени животот и дека промената не е ефтина.

Но, тој степен или заработена сертификација никогаш не може да се одземе и достигнувањата на таа личност создадоа нов ангажиран член на нашата заедница. 

Вашата поддршка е таа што има и што ќе ја смени траекторијата на животите.

Не можеме да му се заблагодариме на секој од вас доволно за оваа поддршка, но ве молиме, знаете дека ќе се обидеме!

Остани безбедно! И ве молам останете во контакт!

Енџи Менли

За да ја споделите здружението на Универзитетот Хоџис или да дознаете повеќе за начините на кои можете да поддржувате студент на Универзитетот Хоџис, ве молиме контактирајте ја Енџи Менли, директор на Универзитетско унапредување, 239.938.7728 ИЛИ по е-пошта на amanley2@hodges.edu.

Or

Кликнете на врската подолу за да ја покажете вашата поддршка денес!

Translate »