Hodges U kryeson rrugën me gradë kompjuteri

Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Dekani i asociuar Tracey Lanham kryeson rrugën drejt teknologjisë në Universitetin Hodges

Dekani i Asociuar Tracey Lanham është në ballë të ftesës së grave për t'u bashkuar me fushën e teknologjisë duke sjellë programe për vajzat në shkollën e mesme dhe të mesme. Kjo është arsyeja pse profesori Lanham është i përfshirë në NCWIT ku ajo punon pa u lodhur për të sjellë misionin e NCWIT tek gratë e reja në Florida Jugperëndimore.

Universiteti Hodges ofron gradë programimi në internet kompjuter, programe çertifikimi dhe shkallë sigurie kibernetike dhe rrjetesh që janë krijuar për të përgatitur studentët për punën duke filluar ditën e parë.

Lexoni më shumë rreth arsyes se fusha e kompjuterit është një zgjedhje e shkëlqyeshme e karrierës për këdo në këtë fushë Jeta në Napoli artikull.

Universiteti Hodges, një institucion jofitimprurës privat i akredituar në rajon, i themeluar në vitin 1990, i përgatit studentët të përdorin mësime të larta në përpjekjet e tyre personale, profesionale dhe qytetare. Me mbi 10,000 të diplomuar që kanë një normë 93 përqind të suksesit të vazhdueshëm në karrierë, Hodges njihet për zhvillimin e programeve që janë hartuar dhe dorëzuar në mënyrë unike për t'i shërbyer një popullsie të larmishme të nxënësve të rritur. Me kampuset në Napoli dhe Fort Myers, Florida, Hodges ofron klasa fleksibile ditore, mbrëmje dhe në internet të mësuara nga fakulteti i klasit botëror për diploma universitare dhe pasuniversitare. Hodges është caktuar gjithashtu si një Institucion Shërbimi Hispanik dhe është një anëtar i Shoqatës Hispanike të Kolegjeve dhe Universiteteve (HACU). Më shumë informacion në lidhje me Universitetin Hodges është në dispozicion në Hodges.edu.

 

Profesor Tracey Lanham, Dekane e Bashkuar e Shkollës Teknologjike të Fisherit
Translate »