Hodges U Emëruar Më të Mirë për Vets 2020

Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Universiteti Hodges emëruar më i miri për kolegjet e Vets nga Military Times për vitin 2020

Universiteti Hodges kujdeset për veteranët tanë dhe kjo tregon. Military Times duket se bie dakord, duke zgjedhur Universitetin Hodges si një nga 134 kolegje për të bërë listën më të mirë për vets për vitin 2020. Plus, ky është viti ynë i tretë për të marrë këtë nder prestigjioz.

Pse është Hodges Më i Miri për Vets?

  • Ne ofrojmë Qendrat e Shërbimeve të Veteranëve të dedikuara të Dr. Peter Thomas në kampuset tona në Napoli dhe Fort Myers të drejtuara nga veteranë, për veteranët.
  • Programet tona të gradave janë forca punëtore e përqendruar në karriera që shumë veteranë dëshirojnë të ndjekin.
  • Ne dorëzojmë datat mujore të fillimit të kursit që plotësojnë kërkesat e planifikuara të veteranëve.
  • Vende ekskluzive parkimi të destinuara për veteranët tanë në çdo kampus.

Për të lexuar më shumë rreth arsyes pse Hodges U është më i miri për Vets, lexoni të gjithë artikullin në Florida Weekly.

 

Universiteti Hodges, një institucion jofitimprurës privat i akredituar në rajon, i themeluar në vitin 1990, i përgatit studentët të përdorin mësime të larta në përpjekjet e tyre personale, profesionale dhe qytetare. Me mbi 10,000 të diplomuar që kanë një normë 93 përqind të suksesit të vazhdueshëm në karrierë, Hodges njihet për zhvillimin e programeve që janë hartuar dhe dorëzuar në mënyrë unike për t'i shërbyer një popullsie të larmishme të nxënësve të rritur. Me kampuset në Napoli dhe Fort Myers, Florida, Hodges ofron klasa fleksibile ditore, mbrëmje dhe në internet të mësuara nga fakulteti i klasit botëror për diploma universitare dhe pasuniversitare. Hodges është caktuar gjithashtu si një Institucion Shërbimi Hispanik dhe është një anëtar i Shoqatës Hispanike të Kolegjeve dhe Universiteteve (HACU). Më shumë informacion në lidhje me Universitetin Hodges është në dispozicion në Hodges.edu.

 

Universiteti Hodges u emërua më i Miri për Kolegjet e Vets nga Military Times për vitin 2020 (dhe 3 vitet e fundit në vazhdim)
Translate »