Bashkohuni në makinën tonë për dhurimin e kafshëve dhe personave

Logo e Kujdesit të Hawks

Bashkohuni në makinën tonë për dhurimin e kafshëve dhe personave

Le të mbështesim komunitetin tonë dhe të ndihmojmë të tjerët! Universiteti Hodges është bashkuar me Harry Chapin Food Bank dhe Brooke's Legacy Animal Rescue, për të mbledhur sende për familjet në nevojë dhe miqtë tanë të mbuluar me gëzof. Bashkohuni me ne duke dhuruar nga 1 Qershor - 15 Qershor 2020.

Ju Mund të Bëni Një Ndryshim!

Bëni donacionet tuaja në hollin e Building U, që ndodhet në 4501 Blvd Colonial, Ft. Myers, FL 33966.

Shikoni më poshtë për idetë e dhurimit dhe fletushkat tona për ngjarjen.

Idetë e dhurimit për Bankën Ushqimore Harry Chapin

 • Mish dhe peshk të konservuar
 • Fruta (gota, të konservuara, të thata)
 • Perime (të konservuara)
 • Supave
 • Drithëra në mëngjes
 • bollgur
 • Gjalp kikiriku
 • Oriz
 • Makarona
 • Makarona dhe djathë (në kuti)
 • Patate me pure të menjëhershme
 • Fasule të thata

Idetë e dhurimit për Shpëtimin e Kafshëve të Trashëgimisë së Brooke

 • Ushqim i thatë për qen
 • Ushqim i thatë për mace
 • Pjellë macesh
 • Peshqir letre
 • Doreza te disponueshme
 • Kartat e gazit për transport
 • Plesht / tik-tak parandalues ​​mujor
 • Kopjoni letër
 • Detergjent për lavanderi
 • Çanta plehrash (13 galona)
 • Zbardhues
 • Llak për dezinfektim
 • Sanitizatori i duarve
 • Lidhjet me zinxhir
 • Karabinierë të rëndë
 • Peceta Clorox / Lysol
 • Sapun pjate agimi
 • Jakë Martingale - të gjitha madhësitë
 • Zinxhirë jo-tërheqës: 1 inç ose më shumë
 • Gërvishtësit e maceve
 • Koshat e magazinimit me kapak
 • Çanta Ziplock: sanduiç, kuart, ose madhësia e gallonit
Universiteti Hodges Fotoja Mbështetëse e Duarve Ndihmuese
Imazh që mbështet Dhurimin e Duarve të Ndihmës për të Dhuruar Kontaktoni Universitetin Hodges

Jini të Paraqitur në Mediat Sociale!

Për dhurime të kafshëve shtëpiake, ju lutemi dërgoni një foto tuajin dhe kafshën tuaj (me emra) te taraque@hodges.edu.

Donacionet vetëm për ushqime do të fotografohen për mediat sociale në kohën e dorëzimit.

Pyetje? Na kontaktoni!

Kontaktoni Teresa Araque
Thirrni: (239) 598-6274
Email: taraque@hodges.edu
4501 Blvd Colonial, Ft. Myers, FL 33966

Translate »