Kategori: akademikët

Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Hodges Connect Ndihmon Mbushjen e Mangësive të Fuqisë Punëtore

Universiteti Hodges Ndihmon në Plotësimin e Mangësive të Fuqisë Punëtore me Hodges Connect Universiteti Hodges po i përgjigjet thirrjes për zhvillimin e aftësive të fuqisë punëtore me iniciativën tonë të trajnimit profesional, Edukimin dhe Trajnimin Profesional (PET), të quajtur Hodges Connect. Hodges Connect ka të bëjë me forcën tonë të punës një avantazh konkurrues dhe është krijuar për të përgatitur fuqinë punëtore me aftësitë e kërkuara nga punëdhënësi të nevojshme për [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Lidhja midis arsimit të lartë dhe fuqisë punëtore

Shkruar nga: Dr. John Meyer, President, Universiteti Hodges Me gjashtë shkallë ndarjeje, ju mund të bëni lidhje të pamundura. Lidhja midis arsimit të lartë dhe fuqisë punëtore është e drejtpërdrejtë. Në Universitetin Hodges, ne e kuptojmë lidhjen midis arsimimit dhe arritjeve të aftësive profesionale dhe kemi hartuar gradat dhe çertifikatat tona posaçërisht për të plotësuar nevojat e fuqisë punëtore të [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Emërimi i ri i VP të Lartë të Çështjeve Akademike

Urime Marie Collins! Hodges Emëron VP të Lartë të Çështjeve Akademike Dr. Marie Collins është emëruar nënkryetarja e vjetër e çështjeve akademike në Universitetin Hodges. Në këtë pozicion, ajo do të ndihmojë në mbikëqyrjen e aspekteve akademike të universitetit, duke përfshirë zhvillimin dhe zbatimin e përmirësimit të kurseve dhe gradave ekzistuese, përveç nisjes së [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Ne jemi krenarë të prezantojmë infermierët tanë të vitit 2019!

Urime Infermierët Tanë 2019! Më 10 maj, 2019, Universiteti Hodges ishte krenar që priti Ceremoninë e Pinning për infermierët e diplomuar të këtij viti. Çfarë mënyrë fantastike për të festuar Javën e Infermierëve! Ceremonia jonë e Pinning është një kohë e veçantë për infermierët tanë dhe seanca 2019 ishte një tjetër ngjarje e jashtëzakonshme. Çdo infermiere punoi shumë për të arritur [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Rrugët e Hodges për në Sukses Ofrojnë Programim dhe Hyrje të Rinisë

Hodges 'Rrugët e Suksesit sigurojnë programim dhe qasje inovative Në një përpjekje për t'u siguruar studentëve "programim inovativ dhe një qasje më të madhe", Dr. John Meyer, president i Universitetit Hodges, diskuton Rrugët e reja të Universitetit për Suksesin të Shtunën, 27 Tetor 2018 botimi i Naples Daily News. Lexoni artikullin e plotë këtu. Vizitoni pathways.hodges.edu për të gjetur [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Udhëheqësi vendas

Udhëheqësi i Homegrown - #MyHodgesStory për Jacob Winge Jacob Winge është një shembull i vërtetë i asaj që do të thotë të jesh një udhëheqës, dhe ashtu si Winge, shumica e studentëve që zgjedhin të fitojnë një diplomë aspirojnë të bëhen diçka më shumë - për të marrë përgjegjësinë dhe për të bërë një ndikim. Vetëm në mes të të 20-ave, ai është më i përfshirë në [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Profesionistët e suksesshëm të biznesit identifikojnë 8 karakteristikat e një udhëheqësi të mirë

Profesionistët e suksesshëm të biznesit identifikojnë 8 karakteristikat e një udhëheqësi të mirë Ne të gjithë mund të identifikojmë shefa ose mentorë të shquar në jetën tonë, por nganjëherë është e vështirë të identifikosh aftësitë që i bën ata kaq të rëndësishëm - veçanërisht kur nuk ke mbajtur një rol drejtues vetë. A është një udhëheqës efektiv dikush që thjesht mund të përshkruajë [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

4 mënyra se si një MBA mund t'ju ndihmojë të përparoni në karrierën tuaj

4 mënyra se si një MBA mund t'ju ndihmojë të përparoni në karrierën tuaj Historikisht, rruga drejt përparimit në karrierë ka përfshirë përkushtimin dhe performancën e shquar në një organizatë të vetme. Gatishmëria dhe aftësia e një punonjësi për të trajtuar sfida të reja u duk se mjaftonte. Tani, megjithatë, shumica e industrive janë aq konkurruese saqë kandidatët me sa duket duhet të bëjnë gjithnjë e më shumë për të [...] Lexo më shumë
Translate »