Kategori: anije e madhe tregtare

Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Universiteti Hodges Mirëpret Studentët e Transferimit Argosy

Universiteti Hodges Mirëpret Studentët e Transferimit Argosy Ndërsa Universiteti Argosy njofton mbylljen e tij, Universiteti Hodges qëndron i gatshëm dhe i gatshëm për të ndihmuar studentët Argosy që kërkojnë të transferohen në një tjetër universitet. Ne u ofrojmë studentëve një mori opsionesh të gradave që do t'i lejojnë ata të transferojnë kredite lehtësisht për t'iu përshtatur shkallës së tyre dhe qëllimeve arsimore. I njohur për aftësinë tonë [...] Lexo më shumë
Translate »