Kategori: Hodges Lidhu

Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Hodges Connect Ndihmon Mbushjen e Mangësive të Fuqisë Punëtore

Universiteti Hodges Ndihmon në Plotësimin e Mangësive të Fuqisë Punëtore me Hodges Connect Universiteti Hodges po i përgjigjet thirrjes për zhvillimin e aftësive të fuqisë punëtore me iniciativën tonë të trajnimit profesional, Edukimin dhe Trajnimin Profesional (PET), të quajtur Hodges Connect. Hodges Connect ka të bëjë me forcën tonë të punës një avantazh konkurrues dhe është krijuar për të përgatitur fuqinë punëtore me aftësitë e kërkuara nga punëdhënësi të nevojshme për [...] Lexo më shumë
Logoja e PET Hodges Connect. Edukim dhe Trajnim Profesional që ofron jetë reale. Aftësi Bota Reale.

Universiteti Hodges shpall Hodges Connect

Mbushja e Hendekut të Fuqisë Punëtore me Nismë për Trajnim Profesional: Universiteti Hodges njofton Hodges Connect Hendeku i aftësive të fuqisë punëtore është diçka që organizatat e shumta të zhvillimit të biznesit kanë diskutuar për vite me radhë. Korporatat po kërkojnë zgjidhje. Universiteti Hodges po i përgjigjet kësaj thirrjeje me iniciativën e tij të trajnimit profesional, Edukimin dhe Trajnimin Profesional (PET), të quajtur Hodges Connect. “Hodges Connect është […]

Lexo më shumë
Translate »