Kategori: Shkollat

Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Hodges U kryeson rrugën me gradë kompjuteri

Dekani i Asociuar Tracey Lanham kryeson rrugën në teknologji në Universitetin Hodges Dekani i bashkëpunëtor Tracey Lanham është në krye të ftesës së grave për t'u bashkuar me fushën e teknologjisë duke sjellë programe për vajzat në shkollën e mesme dhe të mesme. Kjo është arsyeja pse profesoresha Lanham është e përfshirë në NCWIT ku punon pa u lodhur për të sjellë [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Karrigia e Kuqe

Ekipi Ekzekutiv i Universitetit Hodges Feston Lëvizjen e Kryetarit të Kuq (LR) Teresa Araque, AVP Marketingu / PIO; Dr. John Meyer, President; Erica Vogt, VP Ekzekutiv i Operacioneve Administrative; Tracey Lanham, Dekane e Bashkuar, Shkolla e Teknologjisë Fisher; dhe Dr. Marie Collins, VP e Lartë e Çështjeve Akademike. Sipas sitwithme.org, lëvizja e Kryetarit të Kuq referohet gjithashtu si Uluni Me [...] Lexo më shumë
Translate »