Kategori: Studentët

Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Ne jemi krenarë të prezantojmë infermierët tanë të vitit 2019!

Urime Infermierët Tanë 2019! Më 10 maj, 2019, Universiteti Hodges ishte krenar që priti Ceremoninë e Pinning për infermierët e diplomuar të këtij viti. Çfarë mënyrë fantastike për të festuar Javën e Infermierëve! Ceremonia jonë e Pinning është një kohë e veçantë për infermierët tanë dhe seanca 2019 ishte një tjetër ngjarje e jashtëzakonshme. Çdo infermiere punoi shumë për të arritur [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Urime Studentët EMS

Studentët e Hodges EMS zunë vendin e parë! Studentët nga programi i Shërbimeve Emergjente Mjekësore të Universitetit Hodges garuan në Sfidën e gjashtë vjetore Panther EMS në Lake Worth, FLA këtë fundjavë të kaluar. Ngjarja u organizua nga Palm Beach State College. Ekipet nga i gjithë shteti u gjykuan në një shumëllojshmëri skenarësh emergjence. Nga 1 ekipe që [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesAlumni

Njohja Atëherë Çfarë Di Tani

Duke ditur atëherë çfarë di tani - Historia #MyHodges Martha "Dotty" Faul Shumë kohë përpara se Marta "Dotty" Faul të regjistrohej në Universitetin Hodges, ajo kaloi gati 20 vjet duke ndërtuar një karrierë në zbatimin e ligjit në Zyrën e Sherifit të Qarkut DeSoto dhe Zyrën e Sherifit të Qarkut Charlotte. Nga puna e patrullës rrugore si zëvendës sherif te trajtimi i hetimeve kriminale [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesAlumni

Shtyrja përmes kufizimeve

Pushing Through Limitations - Steffanny Golding Qëndron Mbi Të Gjitha Fizikanti dhe Kimistja e Famshme Marie Curie dikur tha: “Jeta nuk është e lehtë për askënd prej nesh. Por çfarë nga kjo? Ne duhet të kemi këmbëngulje dhe, mbi të gjitha, besim tek vetja. Ne duhet të besojmë se jemi të talentuar për diçka, dhe se kjo gjë, me çdo kusht, [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Gjashtë teknika për të qenë të suksesshëm në një Panair të Karrierës

Gjashtë teknika për të qenë të suksesshëm në një Panair të Karrierës Nga Jama Thurman, Menaxher i Këshillimit dhe Shërbimeve të Karrierës Ecja në një panair të karrierës mund të duket si një detyrë shqetësuese. Ju mund të jeni një nga shumë kandidatë që konkurrojnë për vëmendjen e një punëdhënësi, por mund të fitoni një avantazh ndaj të tjerëve duke ndjekur këto udhëzime për punë [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesAlumni

Një jetë e parë

Një jetë me të parat Si një student veteran i arriti qëllimet e tij përmes përjetimit të një Jete me të Parët. Nëse Edward Davis do të mund të zgjidhte një fjalë për të përshkruar veten e saj, ajo do të "nxitej". Nga jeta në ushtri, deri tek të bërit një i diplomuar i gjeneratës së parë të kolegjit dhe vazhdimi i ndjekjeve të tij arsimore në një program master, te menaxhimi i tij [...] Lexo më shumë
Translate »