Universiteti Hodges Qëndro Afër Go Logo

A jeni gati të bashkoheni në nivelin tjetër në arsimin e lartë?

Në Universitetin Hodges, ne jemi të përkushtuar të punësojmë vetëm fakultetin dhe stafin më të mirë për të mbështetur studentët tanë në rrugët e tyre drejt suksesit. Nëse keni një pasion për të ndihmuar të tjerët të arrijnë qëllimet e tyre, atëherë ne ju duam në ekipin tonë. Nëse kjo tingëllon si ju, zgjidhni një nga mundësitë tona të punësimit dhe dorëzoni rezymenë tuaj.

Bëhuni frymëzues. Bashkohuni me ekipin e Universitetit Hodges sot!

Rreth punësimit të Hodges

Një bisedë me Gloria Wrenn, Drejtore e Burimeve Njerëzore:

Cila është gjëja më e mirë për të punuar në Universitetin Hodges?

“Tri arsyet kryesore mund të jenë:

Njerëzit që punojnë këtu. Hodges për shumë është një familje e dytë dhe unë kurrë nuk kam parë që kaq shumë njerëz të kenë një pasion të tillë dhe të punojnë kaq shumë së bashku për qëllimin e përbashkët për ta bërë Hodges universitetin më të mirë jo vetëm në SW Florida, por kudo tjetër.

Ne gjithashtu kemi një fuqi punëtore shumë të larmishme dhe gjithëpërfshirëse - të gjithë këtu janë nga diku tjetër - dhe mendoj se për shkak të kësaj punonjësit po pranojnë shumë më tepër njerëz nga kultura ose prejardhje të tjera.

Ne jemi një organizatë shumë inovative me mënyrën se si u prezantojmë klasat studentëve dhe jemi bërë një institucion që është shumë fleksibël dhe mund të ndryshojë me shpejtësi sipas kërkesave të universitetit ose arsimit të lartë. "

Cilat janë disa nga përfitimet e punësimit me Hodges U?

"Universiteti Hodges është i vendosur në një kampus të bukur në Fort Myers me diell, Florida, është pa duhan, dhe ka fituar një Zona blu Vendi i punës përcaktimi, (institucioni i parë i arsimit të lartë që e bën këtë në rajon) i cili inkurajon zakone të shëndetshme. Përveç kësaj, të gjitha pozicionet me kohë të plotë përfshijnë një paketë përfitimesh bujare që mund të përfshijë përfitime shëndetësore, mbulim sigurimesh dhe heqje dorë nga shkollimi. "

Logoja e Universitetit Hodges - Letra me ikonë të Hawk

Përvojat e Fakultetit dhe Stafit

Cila është gjëja më e mirë për të punuar këtu?

“Duke parë jetën e studentëve që ndryshojnë. Thjesht bën që gjithçka që bëj këtu të ketë kuptim ”, Teresa Araque, Zyrtare e marketingut / Informacionit Publik AVP

“Familja. Unë kam familjen time "shtëpi" dhe familjen time "të punës" dhe nuk mund të bëja pa asnjërën. Kemi ditë të çmendura ashtu si çdo organizatë tjetër, por në fund të ditës ajo që bëjmë këtu është vërtet e veçantë. Njerëzit vijnë këtu për të ndryshuar trajektoren e mirëqenies së gjithë familjes së tyre dhe ne mund të ndihmojmë, " Erica Vogt, Zëvendës Presidente Ekzekutive e Operacioneve Administrative

“Një nga gjërat më të mira për të punuar në Universitetin Hodges është kultura e ngushtë dhe mbështetëse e stafit tonë. Ata janë grupi më i përkushtuar dhe profesional i njerëzve me të cilët kam pasur privilegjin të punoj, " John D. Meyer, DBA, President

Mohimet e punësimit

Universiteti Hodges është një punëdhënës me mundësi të barabarta dhe nuk bën diskriminim në bazë të racës, ngjyrës, fesë, gjinisë, orientimit seksual, origjinës kombëtare, moshës, paaftësisë ose ndonjë karakteristike tjetër të mbrojtur sipas ligjit në praktikat e tij të punësimit. Të gjitha ofertat e punësimit kushtëzohen nga përfundimi me sukses i një kontrolli historik dhe i një testi të ilaçeve.

Universiteti Hodges është një universitet privat, jofitimprurës, i akredituar rajonalisht i vendosur në Florida Jugperëndimore që kryesisht u shërben studentëve të rritur.

Raporti Vjetor i Sigurisë i Hodges (Informacioni dhe Politika e Akteve të Klerit) dhe Statistikat e Krimit mund të gjenden në: Faqja e Informacionit të Konsumatorit. Raporti i sigurisë përshkruan Planin Vjetor të Sigurisë së Hodges dhe raportin e Statistikave të Krimit rendit numrin dhe llojet e krimeve të kryera në ose afër kampusit çdo vit.

Në masën që Rregullorja e Përgjithshme e Mbrojtjes së të Dhënave ("GDPR") është e zbatueshme për mua, unë pajtohem me këtë për përpunimin e të Dhënave të Mia Personale siç përcaktohet nga GDPR për qëllimet e përshkruara dhe të parashikuara në politikat e Hodges, të ndryshuara nga koha në koha Unë e kuptoj që në rrethana të caktuara, unë kam të drejtë të kundërshtoj përpunimin e të dhënave të mia personale. Më tej e kuptoj që kam të drejtë të kërkoj (1) qasje në të dhënat e mia personale; (2) korrigjimi i gabimeve ose gabimeve dhe / ose fshirja e të dhënave të mia personale; (3) që Hodges kufizojnë përpunimin e të dhënave të mia personale; dhe (4) që Hodges të sigurojë të dhënat e mia personale sipas kërkesës në një format të lëvizshëm.

Translate »