Asistent i Terapisë Fizike Sesione Informative

Universiteti Hodges PTA (Asistentë Terapistë Fizik) të cilët morën pjesë në Ngjarjen Olimpike Speciale 2019
  • 5 maj 2021 - 4:30 pasdite
  • Në të vërtetë dhe 4501 Colonial Blvd, Building U, Room U361, Fort Myers, Florida 33966

Bëni hapin e parë për një karrierë shëndetësore të dobishme si një Asistent i Terapisë Fizike

Mësoni se si mund të filloni në CAPTE të akredituar të Universitetit Hodges Programi i Asistentit të Terapistit Fizik sot.

Ju intereson të bëheni një Asistent i Terapistit Fizik? Mësoni detajet e programit PTA të akredituar të Universitetit Hodges CAPTE së bashku me mundësitë e bursave në një takim informues falas PTA të ofruar si personalisht ashtu edhe virtualisht.

Bëhuni një Asistent Terapist Fizik kur merrni pjesë dhe Sesion Informativ. PTA ndihmon njeriun e moshuar në mjedisin shëndetësor.

5 maj, 2021 - 4:30 pasdite (praktikisht ose personalisht)

Të regjistroheni në seancën virtuale 4:30 Kliko këtu.

Kërkesa për asistentë të terapistit fizik po rritet. Sipas Byrosë së Punës dhe Statistikave, rritja për PTA është 31% nga tani deri në vitin 2026. Mësoni se si mund të bëni hapin e parë për një karrierë të dobishme shëndetësore duke marrë pjesë në Sesionin tonë Informativ të PTA.

Për më shumë informacion, kontaktoni Dr. Cynthia Vaccarino, kryetare e programit PTA, në cvaccarino@hodges.edu ose (239) 938-7718.

Programi i Asistentit të Terapistit Fizik në Universitetin Hodges është akredituar nga Komisioni për Akreditimin në Edukimin e Terapisë Fizike (CAPTE), 3030 Potomac Ave., Suite 100, Alexandria, Virginia 22305-3085; telefoni: 703-706-3245; email: akreditimi@apta.org; faqja e internetit: http://www.capteonline.org. Nëse keni nevojë të kontaktoni direkt me programin / institucionin, ju lutemi telefononi në 239-938-7718 ose dërgoni email cvaccarino@hodges.edu.

INFO E NGJARJES:

  • Data e fillimit:Mund 5, 2021
  • Koha e nisjes:4: 30pm
  • Data e përfundimit:Mund 5, 2021
  • Fundi:5: 30pm
  • Rental:Në të vërtetë dhe 4501 Colonial Blvd, Building U, Room U361, Fort Myers, Florida 33966
Translate »