Universiteti Hodges Qëndro Afër Go Logo

Mirësevini të Hodges Maturantët !!!

Urime për fitimin e diplomës dhe ndërmarrjen e hapit tjetër në të ardhmen tuaj. Ne jemi kaq të ngazëllyer dhe krenarë për secilin prej jush! Ndërsa ky kapitull mund të jetë duke përfunduar, ai është vetëm fillimi për shumë nga mundësitë që diploma juaj e re do të sigurojë për udhëtimin tuaj përpara.

Ne shpresojmë t'ju shohim këtë vit në tonë Ceremonia e 31-të e fillimit

#HodgesGrad

1. Plotësoni të gjitha kërkesat e gradës

Eachshtë përgjegjësia e secilit student të plotësojë formularin Intent to Graduate në fillim të sesionit të tij / saj të fundit. Ju lutemi sigurohuni që të keni kontrolluar me Këshilltarin tuaj të Përvojës Studentore për të verifikuar që i keni përmbushur të gjitha kërkesat e diplomës universitare siç përmendet në katalogun e universitetit. Nëse nuk i plotësoni të gjitha kërkesat, diploma juaj nuk do të jepet derisa të plotësohen të gjitha kërkesat. Ju lutemi mos harroni se është përgjegjësia juaj të siguroheni se janë përmbushur të gjitha kërkesat.

2. Urdhëroni tapën, fustanin dhe xhufkën tuaj

Studentëve që dëshirojnë të marrin pjesë në ceremoninë e diplomimit u kërkohet të blejnë regalia të Diplomimit (kapak, fustan dhe xhufkë) jo më vonë se Maj 21, 2021. Studentët inkurajohen të porosisin vendimet e tyre shumë përpara këtij afati për të siguruar shpërndarjen në kohë. Kjo blerje nuk përfshihet si pjesë e tarifës së diplomimit. Këto artikuj mund të porositen në internet në Herff Jones ose personalisht në Ngjarjen e Festimit të Diplomimit.

3. Litarët e Nderit, Kapuçët dhe Kunjat

Këto artikuj nderi janë në dispozicion për tu marrë në kampusin Fort Myers, ose gjithashtu mund të kërkoni nga një mik apo anëtar i familjes që të marrë litarët për ju. Ju gjithashtu mund t'i merrni ato në ditën e fillimit.

4. Porositni Fotografi të Maturacionit

Universiteti Hodges ka punësuar GradImages si fotografin zyrtar të fillimit për shkollën tonë dhe / ose ceremoninë e fillimit. Tre fotografi të secilit të diplomuar janë marrë gjatë ngjarjes:

 • Ndërsa bëni rrugën për në skenë.
 • Ndërsa po i jepni dorën Presidentit në qendër të skenës.
 • Pasi të keni dalë nga skena.

Provat tuaja do të jenë gati për t'u parë në internet sa më shpejt që 48 orë pas ceremonisë. Edhe pse nuk ka asnjë detyrim për të porositur, ju do të kurseni 20% zbritje të porosive prej 50 dollarësh ose më shumë për pjesëmarrjen tuaj. Regjistrimi paraprak është thjesht një mënyrë për t'u siguruar që informacioni juaj i kontaktit është i azhurnuar me GradImages, kështu që ata mund të japin provat tuaja falas sa më shpejt të jetë e mundur. Për t'u regjistruar paraprakisht për provat tuaja të fillimit, ju lutemi vizitoni Imazhe Grad

Si pjesë e diplomimit dhe pjesëmarrjes tuaj para-regjistrimit, GradImages do t'ju dërgojë email, prova fotografike me letër me postë dhe mund të dërgojë njoftime opsionale të mesazheve me tekst.

5. Plotësoni të gjitha kërkesat e gradës

Të diplomuarit e mundshëm duhet të kalojnë dhe të plotësojnë të gjitha kërkesat për gradë Mund 2, 2021, në mënyrë që të renditet në Programin e Fillimit.

6. Diplomat

Ju lutemi sigurohuni që të azhurnoni të gjitha informacionet tuaja me Zyrën e Sekretarit. Detajet e shtypura në diplomën tuaj do të përcaktohen nga informacioni që ne kemi në skedar për ju. Diplomat do t'u dërgohen studentëve me postë në adresën në dosje.

Ne i nxisim të gjithë studentët të kontrollojnë statusin e tyre të llogarisë në Zyrën e Llogarive të Studentëve para Fillimit.  Ju lutemi të keni kujdes se mos përmbushja e të gjitha detyrimeve financiare me universitetin mund t'ju pengojë të merrni diplomën dhe / ose transkriptimet në kohën e duhur.

Diplomimi i Informacionit të Studentit

 

Kodi i Veshjes dhe Sjellja

 • Ju lutemi, bëhuni gati të shkëlqeni!
 • Ju pritet të vishni veshjen e plotë akademike (kapak, fustan & kordon nderi ose kapuç master, nëse është e zbatueshme) për sa zgjat ceremonia e diplomimit.
 • Të diplomuarit do të veshin kapelet dhe fustanet pas mbërritjes në Hertz Arena. Stafi do të jetë në dispozicion për t'ju ndihmuar.
 • Ju lutemi lini të gjitha gjërat e vlefshme dhe sendet personale me familjen, miqtë ose të ftuarit.
 • Veshje e veshur tradicionalisht me fustan:
  • Burra - vishen këmishë me jakë, pantallona të gjera të errëta, kravatë të errët dhe këpucë të zeza.
  • Gratë - fustan i errët, ose fund, pantallona dhe bluzë, me këpucë të zeza, me gishta të mbyllur. Këpucët me takë të lartë nuk rekomandohen. Flip-flops, këpucë tenisi dhe këpucë të bardha nuk duhet të vishen.
  • Nëse është e nevojshme, ju lutemi shtypni fustanin tuaj me një hekur të ftohtë.
  • Kapaku duhet të qëndrojë i rrafshët me xhufkë të varur në anën e përparme të djathtë. Maturantët duhet të jenë të kujdesshëm që të mos lejojnë xhufkë të ndërhyjë ndërsa merren fotografi.
  • Nëse është e aplikueshme, kordonët e nderit duhet të vishen rreth qafës me xhufkë të varur poshtë nga secila anë. Litarët e nderit do të shpërndahen në përputhje me politikën e universitetit:
   • Argjend & Kuq për summa cum laude (3.90-4.0 GGPA);
   • Double Red për magna sperma laude (3.76-3.89 GGPA); ose
   • Argjend i dyfishtë për laude sperma (3.50-3.75 GGPA).
 • Universiteti bën çdo përpjekje për të planifikuar dhe zhvilluar një ceremoni kuptimplote, dinjitoze. Njohja e arritjeve tuaja akademike duhet të respektohet me respekt. Sjellja e çrregullt, ngurtësia ose prania e alkoolit ose drogës do të jenë arsye për heqjen e menjëhershme dhe mund të rezultojë në mbajtjen e diplomës tuaj nga universiteti.
 • Maturantët këshillohen të përdorin ambientet e tualeteve para fillimit të ceremonisë, pasi nuk do të lejoheni të lini vendet tuaja pasi të fillojë ceremonia.
 • Të diplomuarit kërkohet të qëndrojnë ulur gjatë gjithë programit.

Procesional

 • Maturantët janë ulur në seksionet 115, 116 ose 117 në mënyrë që ata të ecin nëpër skenë. Ky urdhër përkon me mënyrën e renditjes së gradave në programin e fillimit, alfabetikisht dhe sipas gradës.
 • Do t'ju kërkohet të zhvendoseni në zonën e dyshemesë në 3:30 pasdite. Ju do të formoni sa më shumë rreshta të jetë e mundur pas skenës. Kur fillon procesioni, studentët do të vazhdojnë të lëvizin në zonën e dyshemesë sa më shpejt që të jetë e mundur. Studentët që mbërrijnë me vonesë do të vendosen pas të gjithë të diplomuarve të tjerë dhe nuk mund të ulen pranë të tjerëve që fitojnë të njëjtën diplomë dhe drejtim. Ju lutemi sigurohuni që të mbërrini në kohë.
 • Urdhri procesional
  • Marshalli i Madh Kryetar i Bordit
  • fakultet
  • Kandidatët për master
  • Kandidatët për Bachelor
  • Kandidatët e asociuar
  • Kandidatët për çertifikatë
  • Vizitorë në skenë
 • Programet e fillimit do të sigurohen ndërsa hyni në katin kryesor.
 • Hyni në katin kryesor përgjatë anës veriore të arenës. Vazhdoni deri në pjesën e pasme të sediljeve, kthehuni djathtas dhe kthehuni përsëri djathtas në korridorin qendror.

Detajet e Ceremonisë së Fillimit

 • Pasi të ketë mbaruar studenti dhe folësi i ftuar, presidenti do t'u kërkojë të gjithë kandidatëve për gradën master të qëndrojnë të kënaqur.
 • Diplomat Master do të jepen nga presidenti.
 • Pasi të ketë përfunduar kjo pjesë, ju do të dërgoheni në zonën e skenës ku do të ecni nëpër skenë një nga një për të parë një individ të paracaktuar.
 • Ju lutemi, dorëzojeni kartën tuaj të emrit në mënyrë që ai / ajo të lexojë emrin tuaj.
 • Sapo të dorëzoni kartën tuaj të emrit, vazhdoni nëpër fazën siç tregohet në tabelë.
 • Mënyra e saktë për të pranuar mbulesën e diplomës nga Dr. Meyer është me dorën tuaj të majtë. Pastaj, shtrëngoni duart me dorën tuaj të djathtë.
 • Kjo do të jetë vendi ku është bërë njëra nga fotot, prandaj mos harroni të buzëqeshni.
  Grand Marshal do të kthejë xhufkën tuaj dhe do t'ju japë dorën.
 • Rrjeti i Alumni do t'ju japë një dhuratë dhe fakulteti do t'ju përgëzojë para se të ktheheni në vendin tuaj.
 • Ju lutemi uluni kur të ktheheni në vendin tuaj.
 • Të diplomuarit për bachelor, bashkëpunëtor dhe certifikatë do të ndjekin të njëjtat procedura.
 • Nëse jeni ulur në Seksionin B, ju lutemi ndiqni udhëzimet e dhëna për të hyrë në skenë dhe për t'u kthyer në vendin tuaj.

Recesionale

 • Rendi i recesionit:
  • Marshalli i Madh
  • Vizitorë në skenë
  • Të diplomuarit
  • fakultet
 • Stafi i Universitetit Hodges do t'ju njoftojë kur sherri juaj mund të dalë.
 • Ju lutemi mos u ndalni kur të arrini zonën prapa skenës pasi edhe maturantët e tjerë po përpiqen të largohen.
 • Mundohuni të planifikoni paraprakisht një vend takimi me familjen dhe miqtë tuaj pasi mund të dilni nga arena nga të dyja anët prapa skenës.

Transmetim i drejtëpërdrejtë

Ceremonia e fillimit të drejtpërdrejtë mund të shihet në faqen tonë në shtëpi në 4:00 pasdite në 20 Qershor, 2021.

Parkim

 • Parkingu hapet tre orë para Ceremonisë së Fillimit.
 • Ka parkim të bollshëm në Hertz Arena në parkingjet përreth.
 • Nuk ka asnjë tarifë për parkimin.

Vende për vizitorë

 • Vizitorët duhet të arrijnë ndërmjet orës 3:00 dhe 3:30 pasdite
 • Arena ofron ulëse të hapura, nuk kërkohen bileta.
 • Shtrojë me aftësi të kufizuara është në dispozicion në qëndron anën jugore. Ka hapësirë ​​të hapur për karriget me rrota dhe disa karrige të lira. Një mysafir mund të ulet me një mysafir me aftësi të kufizuara.
 • Ju lutemi vini re se karrocat për fëmijë, tullumbacet dhe lulet nuk lejohen në arenë. Karrocat, balonat dhe lulet do të kontrollohen me stafin e Hertz dhe do të mbahen në tryezën kryesore dhe mund të merren pas ceremonisë.
 • Një stendë koncesionare do të jetë e hapur për ushqim dhe pije në anën jugore të arenës.
 • Prindërit, familja dhe miqtë inkurajohen të qëndrojnë ulur, pasi largimi nga ceremonia tregon mosrespektim ekstrem ndaj të gjithë të pranishmëve.

FAQ të studentëve të diplomuar

Ku të shkoj të marr litarët e nderit?

Litarët e nderit janë të disponueshëm për tu marrë në kampusin Fort Myers, ose gjithashtu mund të kërkoni nga një mik apo anëtar i familjes që të marrë litarët për ju. Ju gjithashtu mund t'i merrni ato në ditën e fillimit.

Kur mund të marr diplomën?

Si një i diplomuar në Hodges, ju do të merrni një diplomë dixhitale dhe një diplomë fizike. Udhëzimet për hyrjen në diplomën tuaj dixhitale do të dërgohen në emailin tuaj Hodges. Diploma juaj fizike do të dërgohet me postë në adresën që është në dosje.

Me kë mund të kontaktoj nëse po marr një mesazh gabimi kur klikoj në një lidhje në faqen e diplomimit?

Pasi të keni aplikuar për diplomim duke plotësuar formularin Intent to Graduate, sistemi ynë nuk do t'ju lejojë ta bëni përsëri. Kjo është arsyeja pse do të merrni një mesazh gabimi. Nëse nuk e keni plotësuar formularin Intent to Graduate, ju lutemi kontaktoni Zyrën e Regjistruesit në 239-938-7818 ose regjistruesi@hodges.edu

A mund ta zbukuroj tapën time të diplomimit?

Ne ju inkurajojmë të dekoroni kapakun tuaj! Ju lutemi mbani në mend se ajo duhet të zbukurohet për të pasqyruar të gjitha ngazëllimet e arritjeve tuaja, megjithatë, ajo duhet të bëhet me shije të mirë dhe me respekt. Ju lutemi mos harroni se xhufka juaj do të jetë e bashkangjitur në kapakun tuaj - ju lutem mos vendosni asgjë mbi kapakun tuaj që mund të ndalojë vendosjen e xhufkës në kapakun tuaj.

A mund të marr dhuratat e mia në ceremoninë e diplomimit?

Ne ju rekomandojmë shumë që NUK të prisni derisa të mbaroni ceremoninë e diplomimit për të marrë / blerë çmimet tuaja. Ne do të kemi një sasi shumë të kufizuar të shenjave në ceremoni me një gamë edhe më të kufizuar të madhësive. Opsioni më i përshtatshëm është të porosisni regalia tuaj në çdo kohë në http://colleges.herffjones.com/college/_Hodges/ por dita e fundit për të porositur është Mund 21, 2021Studentët inkurajohen të porosisin vendimet e tyre shumë përpara këtij afati për të siguruar shpërndarjen në kohë.

Kë mund të kontaktoj në lidhje me pyetjet e diplomimit?

Për Regalia (kapak / fustan), kapuçë master, xhufkë, korniza diplome, kunja vlerësimi, kunjat e alumni, tarifa e diplomimit, etj., Kontaktoni Zyrën e Shërbimeve Ndihmëse në (239) 938-7770 ose Universitystore@hodges.edu.

Për diploma, litarë nderi, transkriptime (pas dhënies së diplomës), kontaktoni Zyrën e Sekretarit në (239) 938-7818 ose regjistruesi@hodges.edu

Qëndro i lidhur! #HodgesAlumni

Rrjeti i Alumni i Universitetit Hodges është rruga juaj për të qëndruar i lidhur për krijimin e rrjeteve dhe takimin me shokët tuaj Hodges Alum. Nuk ka kosto për të marrë pjesë dhe kaq shumë përfitime për të qenë anëtar. Ju lutemi mbani Rrjetin e Alumni të azhurnuar për çdo adresë dhe ndryshim të punësimit, dhe / ose arritjet profesionale në mënyrë që të mund të ndajmë sukseset tuaja me të tjerët. Na kontaktoni në alumni@hodges.edu. Një adresë e tanishme e-mail është e rëndësishme për kontaktin e alumni dhe marrjen e informacionit të alumni.

Translate »