Universiteti Hodges Qëndro Afër Go Logo

Arsimi i Lartë i Mësuar nga Profesionistë të Shkolluar

Hodges U Fakulteti & Stafi

Hodges U ofron një edukim të një lloji që nuk mund të gjendet në asnjë vend tjetër, pavarësisht nëse jeni duke marrë arsimin tuaj në kampus, në internet, ose në një format të përzier. Pse Fakulteti, Fakulteti Ndihmës dhe Stafi ynë kanë një qëllim - t'ju ndihmojnë të keni sukses! Në Hodges, ne i kuptojmë sfidat e nxënësve të rritur që kanë karrierë dhe përgjegjësi familjare. Kjo është arsyeja pse ne kemi evoluar për t'ju siguruar mjetet që ju duhen për të patur sukses si në arsim, ashtu edhe në karrierën tuaj.

Dekanët në secilën nga shkollat ​​tona janë të përkushtuar për suksesin tuaj. Ata marrin kohë për tu takuar me ju për të ndihmuar në tejkalimin e sfidave që mund të përjetoni. Një politikë e dyerve të hapura do të thotë se secili nga Dekanët tanë është i arritshëm. Ju lutemi shtrihuni, edhe nëse thjesht prezantoheni. Në Universitetin Hodges, Dekanët tanë dëshirojnë që ju të arrini qëllimet tuaja arsimore! Le të ju ndihmojmë gjatë rrugës.

Me anëtarët e Fakultetit tonë, ju do të gjeni një fakultet të angazhuar dhe një fakultet shtesë që ofrojnë arsimin një për një të kolegjit që ju meritoni. Madhësitë tona të vogla të klasave e bëjnë të lehtë marrjen e vëmendjes së individualizuar thelbësore për ju për të arritur qëllimet tuaja arsimore dhe të karrierës. Të mësuarit është një arritje gjatë gjithë jetës dhe ne jemi këtu për t'ju mbështetur ndërsa nevoja juaj për njohuri të mëtejshme rritet. Plus, për shkak se anëtarët e fakultetit tonë të universitetit janë me përvojë në fushat që ata mësojnë, ju do të mësoni më shumë se teori dhe shumë nga ato që mësoni mund të zbatohen në pozicionin tuaj aktual.

Stafi ynë është këtu për ju. Nga përshëndetjet tona deri te pranimet te ndihmat financiare dhe stafi i qendrave të shërbimeve të veteranëve - ju kemi mbuluar. Stafi ynë është këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap, madje edhe pas diplomimit.

Logoja e Universitetit Hodges - Letra me ikonë të Hawk
Translate »