Universiteti Hodges Qëndro Afër Go Logo

Mirësevini në Bibliotekën në Universitetin Hodges

Për t'ju ndihmuar në përmbushjen e nevojave tuaja, Biblioteka Terry P. McMahan ofron një larmi shërbimesh dhe materialesh për studentët e Universitetit Hodges, pedagogët, stafin dhe alumni.

Ne e bëjmë më të lehtë për ju që të merrni informacionin që ju nevojitet. Lidhu me një specialist të lëndës për të të drejtuar përmes kërkimit, për të gjetur një hapësirë ​​për të studiuar vetë ose me një grup dhe për të gjetur libra, artikuj dhe më shumë për të mbështetur përvojën tënde akademike. Ndaluni për një vizitë! Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar.

E-Library

Kërkoni në bibliotekë për informacion, artikuj, revista, libra, libra elektronikë, filma, dokumente të qeverisjes elektronike dhe më shumë përmes koleksionit tonë të burimeve të specializuara akademike. Shumë artikuj janë në dispozicion në internet menjëherë. Shumica e materialeve fizike kontrollohen për 3-4 javë dhe rinovohen 2 herë. Huatë ndër-bibliotekare na lejojnë të lokalizojmë materiale shtesë nga pothuajse çdo koleksion në vend.

Logoja e Universitetit Hodges - Letra me ikonë të Hawk
Translate »