Universiteti Hodges Qëndro Afër Go Logo

Mirësevini në Universitetin Hodges!

Orientimi i Ri i Studentëve i Universitetit Hodges (NSO) ndihmon Hodges 'Hawks tonë në përgatitjen për përvojën tuaj akademike!

Butonat më poshtë do t'ju drejtojnë gjatë procesit dhe do të japin informacione të rëndësishme për Universitetin tonë. Filloni tani dhe rishikoni në çdo kohë që ju nevojitet ndihmë.

Mesazh nga Presidenti Dr. Meyer

Misioni ynë

Universiteti Hodges - një institucion privat jofitimprurës - i përgatit studentët të përdorin mësime të larta në përpjekjet e tyre personale, profesionale dhe qytetare.

Për të mësuar më shumë se pse Universiteti Hodges është një universitet dallues në Florida Jugperëndimore, klikoni këtu.

Universiteti Hodges

Njihni kampusin tonë

Ndërtesa e Kampusit Fort Myers U dhe H

Universiteti Fort Myers Campus U dhe H Building Hodges

Ndërtesa e Kampusit Fort Myers U

Fort Myers Campus Building U

Ndihma financiare dhe llogaritë e studentëve

Shërbimet Studentore të Universitetit Hodges Ndihma Financiare dhe Llogaritë e Studentëve

Shërbimet, Regjistruesi dhe Pranimet e Studentëve

Shërbimet e Studentëve të Universitetit Hodges - Regjistruesi dhe Pranimet

Bibliotekë

Biblioteka e Universitetit Hodges

Unioni Studentor Ndërtesa e Shkencave të Shëndetit - U

Hodges U Student Union Building Building Building, Building U

Regjistrimi Online

Regjistrohuni në Internet përmes Vetë-Shërbimit të HU!

Vetë-Shërbimi HU ju lejon të regjistroheni ose të kërkoni regjistrim për çdo kurs në seancën e ardhshme, 24/7, 100% në internet:

  • Hyni në myHUgo
  • Nën sektorin e Vetë-Shërbimit HU, klikoni në Regjistrimin dhe Planifikimin e Shkallës
  • Udhëzuesi i regjistrimit
  • Për të konfirmuar orarin tuaj të kursit, klikoni në Planin dhe Programin
Fotografitë e Universitetit Hodges myHUgo Vetë-Shërbimi

Burimet e teknologjisë

MyHUgo & Shërbimi Vetë-HU

MyHUgo është portal në internet i shërbimeve studentore të Universitetit Hodges ku të gjithë studentët mund të hyjnë shpejt në Shërbimin Vetë-Shërbimit të HU. Me myHUgo, ju mund të përdorni informacionin tuaj personal dhe të zhvilloni biznesin tuaj të Universitetit në internet.

MyHUgo & Shërbimi Vetë-HU

Emaili i studentit

Kur hyni në portalin MyHUgo, një lidhje me emailin tuaj shfaqet në faqen kryesore. Hodges do të përdorë llogarinë tuaj të postës elektronike të studentit si një mjet zyrtar për të komunikuar me ju.

Hyni në MyHugo

Kanavacë

Canvas është Sistemi i Menaxhimit të Mësimit në internet i Universitetit Hodges, ku instruktorët dhe studentët mund të kenë akses në materialet e kursit, të paraqesin detyra, të komunikojnë dhe të bashkëpunojnë në internet.

Kanavacë

Burime dhe mbështetje shtesë

Universiteti Hodges ka një ekip të dedikuar IT për të ndihmuar studentët me një larmi çështjesh teknologjike që ata mund të kenë. Studentët mund të paraqesin dhe ndjekin një kërkesë për mbështetje të teknologjisë në internet, dhe të kërkojnë për zgjidhjen e problemeve të vetë-ndihmës dhe informacionin e duhur. Studentët do të përdorin adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin Hodges për t'u identifikuar.

Ndihma për Tavolinën e Ndihmës

Logoja Online e Universitetit Hodges

Mbështetja e studentëve

Burimet e bibliotekës

Bibliotekarët janë këtu për t'ju ndihmuar të zgjidhni dhe lokalizoni burimet. Nëse keni nevojë për ndihmë për të kërkuar bazat e të dhënave të bibliotekës ose për të lundruar në manualin e APA-së, stafi i bibliotekës është i disponueshëm personalisht, me telefon ose email.

Burimet e bibliotekës

Doracaku i Studentit

Manuali i studentëve do të shërbejë si një udhëzues ndërsa filloni dhe vazhdoni karrierën tuaj arsimore me Universitetin Hodges.

Doracaku i Studentit

Katalogu Universitar

Katalogu i universitetit do të shërbejë si një udhëzues për politikat akademike institucionale që janë specifike për programet akademike të Universitetit Hodges.

Katalogu Universitar

Kushtet dhe Kushtet e Regjistrimit

Kushtet dhe kushtet e regjistrimit sigurojnë marrëveshjen ndërmjet studentit dhe Universitetit për të gjitha qëllimet e regjistrimit të kursit.

Kushtet dhe Kushtet e Regjistrimit

Faqja e Burimeve të Studentëve

Faqja e burimeve të studentëve është në dispozicion për të gjithë studentët ku do të gjeni planprogramet e kursit, orët e zyrës së fakultetit, botime dhe informacione për kontaktet për departamentet e tjera të universitetit. Studentët mund të hyjnë në këtë faqe duke hyrë në MyHUgo.

Faqja e Burimeve të Studentëve

Ndihma financiare

Paketat e Ndihmës Financiare

Një paketë e ndihmës financiare mund të përbëhet nga një kombinim i granteve, huave dhe / ose fondeve të studimit të punës. Marrja e këtyre shpërblimeve varet nga niveli i fondeve në dispozicion dhe përshtatshmëria juaj siç përcaktohet nga Aplikimi Falas i Ndihmës Federale të Studentëve (FAFSA).

Ndihma financiare

Tarifat e shkollimit

Llogaritë e studentëve

Ekipi i Llogarive të Studentëve mund të ndihmojë me faturimin, duke kuptuar shkollimin dhe tarifat, duke vendosur plane pagese dhe më shumë.

Llogaritë e studentëve

Mundësitë e pagesës

Universiteti Hodges ofron një sërë opsionesh të planit të pagesës për të paguar shkollimin dhe tarifat në këste mujore përmes sesionit. Për më shumë informacion, studentët mund të hyjnë në MyHUgo të tyre dhe të shkojnë te Informacioni i llogarisë së studentit.

Mundësitë e pagesës

Rimbursimet

Universiteti Hodges ka bashkëpunuar me BankMobile për të ofruar më shumë mundësi dhe qasje më të shpejtë në rimbursimet tuaja.

Rimbursimet

Logoja e ikonës HU

Shërbimet e Veteranëve

Shërbimet Ushtarake dhe Veteranëve

Në Universitetin Hodges, do të kuptoni se të qenit miqësor ushtarak nuk është thjesht diçka që themi, por është një nivel mbështetjeje që shkon shumë përtej klasës.

Shërbimet e Veteranëve

Përvoja e studentit

Këshillim akademik

Zyra jonë e Përvojës Studentore ka përkushtuar këshilltarë studentorë që janë këtu për të ndihmuar studentët të zhvillojnë plane akademike afatgjata dhe të vendosin qëllime afatshkurtra për të arritur ato plane.

Thirrni Këshillimin Akademik në 800-466-0019

Këshilloni Akademik me Email

Shërbimet e Karrierës

Shërbimet e Karrierës janë një burim falas për studentët dhe alumni për të mësuar më shumë rreth fushave të tyre të zgjedhura të karrierës dhe për të zhvilluar plane karriere.

Shërbimet e Karrierës

Akomodimet e studentëve

Universiteti Hodges mbështet në mënyrë aktive të drejtat e studentëve me aftësi të kufizuara për të pasur qasje të barabartë në arsim.

Akomodimet e studentëve

Titulli IX

Universiteti Hodges është i përkushtuar për krijimin dhe mirëmbajtjen e një ambienti mësimi ku të gjithë personat që marrin pjesë në aktivitetet e Universitetit mund të mësojnë së bashku në një atmosferë të lirë nga të gjitha format e ngacmimit, shfrytëzimit, paragjykimit, paragjykimit ose frikësimit.

Titulli IX

Të drejtat e privatësisë (FERPA)

Sipas udhëzimeve të FERPA, studentët kanë të drejtë të (1) inspektojnë dhe rishikojnë të dhënat e tyre studentore, (2) të kërkojnë ndryshime në të dhëna, (3) pëlqimin për zbulimin dhe (4) të paraqesin një ankesë.

Të drejtat e privatësisë (FERPA)

Formularët FERPA

Siguria Campus

Siguria Campus

Zyra e Universitetit Hodges për Sigurinë e Kampusit i jep përparësi sigurisë së studentëve gjatë çdo kohe që kampusi është i hapur.

Siguria Campus

Urime, Ju keni Përfunduar Orientimin e Ri të Studentëve!

Ti e bëre!

Faleminderit që morët kohë për tu njohur me Universitetin Hodges dhe departamentin e mbështetjes së studentëve në dispozicion për të gjithë studentët. Si student, ju do të keni qasje në këtë sit gjatë gjithë karrierës tuaj në Hodges. Mezi presim të të shohim duke ecur nëpër skenë kur është radha të diplomohesh!

Tani je një Hawk. Shikoni pjesën!

Ju mund të tregoni krenarinë e shkollës tuaj duke bërë blerje në internet në Dyqanin tonë Hawks. Do të gjeni një larmi artikujsh që mund të përdorni, që nga disqet USB dhe rrotulluesit deri tek veshjet, dhe një Hodges Hawk! Çfarë e bën dyqanin tonë të ndryshëm? Për çdo blerje të bërë, një pjesë e të ardhurave shkon në Fondin e Bursave të Hawks.

Dyqan Hawks

Translate »