tag: Qëndro afër Shko larg

Logo e Kujdesit të Hawks

Bashkohuni në makinën tonë për dhurimin e kafshëve dhe personave

Bashkohuni me ndihmën tonë për dhurimin e kafshëve shtëpiake dhe personave Le të mbështesim komunitetin tonë dhe të ndihmojmë të tjerët! Universiteti Hodges ka bashkëpunuar me Harry Chapin Food Bank dhe Brooke's Legacy Animal Rescue, për të mbledhur sende për familjet në nevojë dhe miqtë tanë të mbuluar me gëzof. Bashkohuni me ne duke dhuruar nga 1 qershori - 15 qershor 2020. Ju mund të bëni një [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Lidhja midis arsimit të lartë dhe fuqisë punëtore

Shkruar nga: Dr. John Meyer, President, Universiteti Hodges Me gjashtë shkallë ndarjeje, ju mund të bëni lidhje të pamundura. Lidhja midis arsimit të lartë dhe fuqisë punëtore është e drejtpërdrejtë. Në Universitetin Hodges, ne e kuptojmë lidhjen midis arsimimit dhe arritjeve të aftësive profesionale dhe kemi hartuar gradat dhe çertifikatat tona posaçërisht për të plotësuar nevojat e fuqisë punëtore të [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Emërimi i ri i VP të Lartë të Çështjeve Akademike

Urime Marie Collins! Hodges Emëron VP të Lartë të Çështjeve Akademike Dr. Marie Collins është emëruar nënkryetarja e vjetër e çështjeve akademike në Universitetin Hodges. Në këtë pozicion, ajo do të ndihmojë në mbikëqyrjen e aspekteve akademike të universitetit, duke përfshirë zhvillimin dhe zbatimin e përmirësimit të kurseve dhe gradave ekzistuese, përveç nisjes së [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Ne jemi krenarë të prezantojmë infermierët tanë të vitit 2019!

Urime Infermierët Tanë 2019! Më 10 maj, 2019, Universiteti Hodges ishte krenar që priti Ceremoninë e Pinning për infermierët e diplomuar të këtij viti. Çfarë mënyrë fantastike për të festuar Javën e Infermierëve! Ceremonia jonë e Pinning është një kohë e veçantë për infermierët tanë dhe seanca 2019 ishte një tjetër ngjarje e jashtëzakonshme. Çdo infermiere punoi shumë për të arritur [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Qengji i Promovuar në Shërbimet Financiare të Studentëve AVP

Urime për Promovimin, Noe! Noe Lamb Promovohet në Ndihmës Zëvendës President i Shërbimeve Financiare të Studentëve në Universitetin Hodges. Në këtë pozicion, Noe drejton të gjitha operacionet e Shërbimeve Financiare të Studentëve, duke përfshirë ndihmën financiare, shërbimet e veteranëve, operacionet ndihmëse dhe llogaritë e arkëtueshme. Para promovimit të tij, ai ishte Drejtor i Shërbimeve të Llogarisë së Studentëve dhe Operacioneve Ndihmëse [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Ngjarja dhe Fuqizimi i Zonta Ngjarje Një Sukses

Zonta Club i Nderit dhe Fuqizimit të Klubit të Napolit, mbajtur në Universitetin Hodges, ishte një sukses i madh! Drejtuesit e komunitetit dhe pjesëmarrësit u mblodhën në Kampusin tonë të Napolit në 18 Prill 2018, për të mësuar më shumë rreth fuqizimit të tyre dhe të komunitetit në ngjarjen e Zonta's Honor and Empowerment Hodges 'është i kënaqur që ka pritur këtë ngjarje në partneritet me [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Karrigia e Kuqe

Ekipi Ekzekutiv i Universitetit Hodges Feston Lëvizjen e Kryetarit të Kuq (LR) Teresa Araque, AVP Marketingu / PIO; Dr. John Meyer, President; Erica Vogt, VP Ekzekutiv i Operacioneve Administrative; Tracey Lanham, Dekane e Bashkuar, Shkolla e Teknologjisë Fisher; dhe Dr. Marie Collins, VP e Lartë e Çështjeve Akademike. Sipas sitwithme.org, lëvizja e Kryetarit të Kuq referohet gjithashtu si Uluni Me [...] Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Joe Turner Drejtues i Rrjetit të Alumni të Ri

Mirësevini, Joe Turner! Ne jemi të ngazëllyer që ju kemi. Turner Emëruar Senior Marketing dhe Alumni Outreach Content Creator në Universitetin Hodges 10 Prill 2019 –NAPLES / FORT MYERS, FLA - Joe Turner është kthyer në Universitetin Hodges si Krijues i Përmbajtjes i Lartë i Marketingut dhe Alumni Outreach. Në këtë pozicion, ai është përgjegjës për mbikëqyrjen e iniciativave të universitetit për marrëdhëniet me alumni, përveç krijimit të […]

Lexo më shumë
Universiteti Hodges Qëndro Afër. Ik larg. Artikuj #HodgesNews

Urime Studentët EMS

Studentët e Hodges EMS zunë vendin e parë! Studentët nga programi i Shërbimeve Emergjente Mjekësore të Universitetit Hodges garuan në Sfidën e gjashtë vjetore Panther EMS në Lake Worth, FLA këtë fundjavë të kaluar. Ngjarja u organizua nga Palm Beach State College. Ekipet nga i gjithë shteti u gjykuan në një shumëllojshmëri skenarësh emergjence. Nga 1 ekipe që [...] Lexo më shumë
Translate »