Universiteti Hodges Qëndro Afër Go Logo

Avancimi i Universitetit

Roli i departamentit të Avancimit të Universitetit është të kultivojë marrëdhënie me ish-studentë, miq dhe komunitetin më të madh në mbështetje të misionit të shkollës për t'i përgatitur studentët të shfrytëzojnë mësimin e lartë në përpjekjet e tyre personale, profesionale dhe qytetare. Ata që lidhen me Universitetin Hodges e kuptojnë se kjo shkollë është me të vërtetë unike. Shtë një komunitet i mrekullueshëm i larmishëm, i mbushur me individë me interesa dhe karriera të larmishme.

Këtu, asnjë dy rrugë nuk janë të ngjashme.

Megjithatë, një pikë e përbashkët që përcakton zonën tonë elektorale është puna e palodhur dhe dëshira për të arritur gjëra të mëdha, për të krijuar përpara dhe për të krijuar një jetë më të mirë për veten e tyre, familjen e tyre dhe komunitetin.

Pasi të jeni lidhur me Universitetin Hodges, është një shenjë e qartë se ju jeni një udhëheqës që përqafon zallin e vërtetë.

angazhim

Me mbi 6,000 të diplomuar, Aleancat tona në rritje të Korporatave dhe lidhjet tona B2B, ne jemi të përkushtuar t'ju shërbejmë mirë pas diplomimit ose si koleg i komunitetit. Shoqata juaj me Universitetin Hodges ka rëndësi për ne, dhe ne duam të dëgjojmë nga ju

 

Përvoja juaj, qoftë si student apo si mik, është e vlefshme për rritjen tonë dhe për përpjekjet tona të përparimit. Ju lutemi na mbani të azhurnuar me atë që po bëni tani dhe me mënyrat në të cilat shihni Universiteti Hodges forcimin e rolit të saj në botën tuaj… dhe natyrisht, vizitoni shpesh!

Përparimi i Universitetit Hodges përshkruar nga të diplomuarit tanë të Infermierisë të paraqitur me Thelma Hodges në pritjen e tyre të diplomimit

mbështetje

Një mbështetës i Universitetit Hodges e kupton që dhurata e tyre ka të bëjë me mbajtjen në mend të rezultatit përfundimtar. Ka të bëjë me sigurimin e mbështetjes së nevojshme, në kohën më kritike, për një individ, në mënyrë që ata të përmbushin qëllimin e tyre - një qëllim që është themeli për t'i bërë jetën dhe komunitetin e tyre më të mirë. Ne të gjithë e dimë që arsimi mund të ndryshojë jetën dhe se ndryshimi nuk vjen i lirë.

Por, ajo diplomë ose çertifikim i fituar nuk mund të merret kurrë dhe arritja e këtij individi ka krijuar një anëtar të ri të angazhuar të komunitetit tonë. 

Supportshtë mbështetja juaj, ajo që ka dhe që do të ndryshojë trajektoren e jetës.

Ne nuk mund ta falënderojmë secilin prej jush mjaftueshëm për këtë mbështetje, por ju lutemi ta dini se do të provojmë!

Qëndro i sigurt! Dhe ju lutem qëndroni në kontakt!

Angie Manley

Për të ndarë shoqatën tuaj të Universitetit Hodges ose për të mësuar më shumë rreth mënyrave në të cilat ju mund të mbështesni një student të Universitetit Hodges, ju lutemi kontaktoni Angie Manley, Drejtor i Përparimit të Universitetit, 239.938.7728 OSE email në amanley2@hodges.edu.

Or

Ju lutemi klikoni në lidhjen më poshtë për të treguar mbështetjen tuaj sot!

Translate »